Paralel yapı operasyonunda flaş gelişme!

'Paralel yapı' operasyonlarında gözaltına alınan polislerden 66'sının daha tutuklanmaları talep edildi.

Paralel yapı operasyonunda flaş gelişme!
Paralel yapı operasyonunda flaş gelişme!
GİRİŞ 26.07.2014 02:53 GÜNCELLEME 26.07.2014 03:35
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin "casusluk" ve ''yasa dışı dinleme'' ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 92 şüpheliden 66'sı tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderilirken, 26'sı serbest bırakıldı.

Emniyette "paralel yapı" iddialarına ilişkin ''yasa dışı dinleme'' ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen, aralarında eski İstihbarat Şube Müdürü Ali Fuat Yılmazer'in de bulunduğu 17 kişinin savcılık sorguları tamamlandı. Savcılık, bu kişilerin tamamını tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk etti.

''Casusluk'' soruşturması kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 75 şüphelinin sorguları da tamamlandı. Savcılık, aralarında Yurt Atayün'ün de bulunduğu 49 şüpheliyi tutuklanmaları istemiyle mahkemeye gönderirken, 17 şüphelinin serbest bırakılmasına karar verdi.

Savcılık, akşam saatlerinde bu soruşturma kapsamında 9 kişinin serbest bırakılmasını kararlaştırmıştı. Toplamda 26 kişi, ''casusluk'' soruşturmasında serbest bırakılmış oldu. 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • KAAN DAL 9 yıl önce Şikayet Et
    hak. ben onu bunu bilmemde tek bildiğim şey bu dünyada veya diğer tarafta kimsenin kimsede hakkı kalmaz illaki bu gün bunları yapanlar yarın vericektir bunların vebalini
    Cevapla
  • samil samil 9 yıl önce Şikayet Et
    hırsız hakim olursa. hırsız arsız el ele polise kumpas buda tutmaz türkiye elbet birgün normalleşecek
    Cevapla
  • iklim2015 9 yıl önce Şikayet Et
    Başörtülü bacıma kabataşta saldırıken nerelerdeydi bunlar. Ne güzel.. memleketin temiz insanlarını hırsızlıkla suçla .. öylemi....İran ajanı de Askere kumpas kur....kim haksızsa olur mu....buna sığıamazsınız
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    BU KİŞİLERİ O MAKAMLARA KOYANLAR DA İÇERİ ALINMALI.. epey dinlediler, artık dinlensinler.
    Cevapla
  • nevzat ipek 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah bereket versin.... Başbakan gerçekten dediğini yapıyor inlerine girmeye şurda fazla bir şey kalmadı galiba.. helal olsun yargı..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?