Erdoğan'ın evini 3 yıl HD kamera ile izlemiş

Emniyetteki 'Paralel yapı' mensuplarına yönelik düzenlenen operasyonunda tutuklanan M. Y. ile ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı.

Erdoğan'ın evini 3 yıl HD kamera ile izlemiş
Erdoğan'ın evini 3 yıl HD kamera ile izlemiş
GİRİŞ 26.07.2014 08:02 GÜNCELLEME 26.07.2014 09:08
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cerrahpaşa'da görevli kardeşi Doktor M. Yılmaz'ı 1 yıl boyunca dinlettiği de ortaya çıkan müdürün, paralel yapının İstanbul Emniyeti'ndeki en kritik isimlerinden biri olduğu belirtiliyor.

ODAYA KİMSE GİREMEMİŞ

Yıllarca usûlsüz dinlemeler yapan, bunları yasadışı olarak arşivleyen ve sızdıran paralel yapının, hem dinlemeleri arşivlemek hem de veri tabanıyla ilgili gizli çalışmaları yürütmek için İstanbul Emniyeti içinde bir 'kozmik oda' tahsis ettiği 17 Aralık sonrası ortaya çıkmıştı. Emniyet Müdürü M.Y'nin, paralel yapıya mensup polislerin bile haberdar olmadığı bu odaya girebilen 3 kişiden biri olduğu ileri sürülüyor.

BAŞBAKAN'IN EVİ ABLUKADA

Y.'nin, Başbakan Erdoğan'ın İstanbul Kısıklı'daki evine uygulattığı 'abluka' da ortaya serildi. Y.'nin, Başbakan'ın evini 3 yıl boyunca izlettiği, her giren çıkanı HD kamera ile gözlem altına alıp rapor tutturduğu belirlendi. Y., hükümete yönelik 17 Aralık komplosunun da en etkili isimlerinden. Y.'nin, Mali Suçlarla Mücadele ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri'nin düzenlediği operasyonu bizzat yönettiği öğrenildi. 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 2
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Yahudi Şer ittifakı Osmanlıdan bu yana var ve hala devam ediyor?.... .....Ama Adam gibi Adam R.T.Erdoğan Bu şer yuvalarının üstüne giderek Tüm Türk milletine gösterdi...Ne yazıkki Halkın % 50,si bunun farkında diğer yarısı hala ne olduğunu bilmiyor?..Halbuki tehlike o kadar büyükki Orta asyadan bu yana islam olmuş Dünyaya nam salmış bir milleti parçalamaya köle yapmaya çalışıyorlar ne yazıkki gnümüzde hem içerden hem dışardan bu şer yuvalarına Muhalefetde ortak oluyor?.Şike davası,Gezi parkı ,17 aralık bu planın bir parçasıdır..Artık Milletimizin uyanması bu zinciri kırması lazım?..Bu zinciri kıracak olanda R.T.Erdoğan ve AK partidir.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Parelel devlet diyoruz ya vatan hainleri diyoruz ya,. İngiliz Yahudi işbirliği Osmanlıyı yıkan ittifak daha ne söyleyelim ittahat ve terakki ile başladılar CHP ile devam ettiler,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...