Adliye önünde bayramlaşma

22 Temmuz’da gözaltına alınan polislerin İstanbul Adliyesi’ndeki işlemleri sürerken, adliye önünde vatandaşlar da bayramlaşıyor.

Adliye önünde bayramlaşma
Adliye önünde bayramlaşma
GİRİŞ 28.07.2014 12:29 GÜNCELLEME 28.07.2014 12:29

Emniyetteki bazı polislere yönelik 22 Temmuz Salı günü düzenlenen operasyonun ardından gözaltına alınan çok sayıda polisin, İstanbul Çağlayan’da bulunan İstanbul Adliyesi’ndeki sorgu işlemleri devam ediyor.

Adliyedeki işlemleri devam eden polislerin yakınları ve bazı vatandaşlar ise adliye bahçesinde bayramlaşma merasimi düzenledi. Adalet Sarayı önünde halka oluşturan kalabalık, birbirlerine karanfil ve tatlı ikram etti. Adliye önündeki bayramlaşmada, aynı operasyon kapsamında gözaltına alınarak hakim karşısına çıkarılan ve serbest bırakılan eski polis şefi Kadri Cemil Yiğit de yer aldı.

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve savcılıkça ifadelerine başvurulmasının ardından tutuklama talebiyle İstanbul 1. Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen 49 kişiden 17’sinin sorgusu tamamlandı. Diğer 33 şüphelinin sorgu işlemine henüz başlanmadı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
İsrail'in saldırı kararına İran'dan jet yanıt: Daha güçlü yanıt veririz!