Göğebakan'ın kardeşi gözyaşlarına boğuldu

Murat Göğebakan'ın kardeşi Ferhat Göğebakan kameralar karşısında gözyaşlarına boğuldu.

GİRİŞ 31.07.2014 12:51 GÜNCELLEME 31.07.2014 14:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Uzun süredir kanser tedavisi gören sanatçı Murat Göğebakan tedavi gördüğü yoğun bakım ünitesinde hayatını kaybetti. Göğebakan, bir süredir tedavi gördüğü hastanede bu sabah saat 08: 45'te son nefesini verdi.

Vefat haberini alanlar gözyaşları içinde hastaneye koştu. Ünlü sanatçının doktorları ise Göğebakan'ın ailesi ile birlikte konuyla ilgili açıklama yapmak üzere kameralar karşısına geçti.

Göğebakan'ın doktorunun ardından kameralar karşısına geçen Murat Göğebakan'ın kardeşi Ferhat Göğebakan ''Buradaydık ama hiçbirşey yapamadık. ''Ay yüzlüm''ü kaybettik'' diyerek gözyaşlarına boğuldu. Oğlu Bülent Göğebakan ise ''Babasına ''Beni bırakma'' dediğini aktardı.



 

YORUMLAR 2
  • mustafa hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    CENNET YOLCUSUNA.... senin gibi yürekli, vefalı milletine saygı gösteren sanatçı az gelir kardeşim.allah sana mükafatını hakettiğinden kat kat fazla versin.
    Cevapla
  • Şerif 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet Eylesin.. . Kullu nefsin zâikatul mevt(mevti), ve innemâ tuveffevne ucûrekum yevmel kıyâmeh(kıyâmeti), fe men zuhziha anin nâri ve udhılel cennete fe kad fâz(fâze), ve mâl hâyâtud dunyâ illâ metâul gurûr.. Herkes kesinlikle ölümü tadacaktır. Yaptıklarınızın karşılıkları, kıyamet günü, size eksiksiz olarak verilecektir. O zaman kim Cehennem ateşinden uzak tutulur da Cennet'e konursa gerçekten başarıya ulaşmıştır. Dünya hayatı aldatıcı bir hazdan başka birşey değildir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün