Suçsuz yere kelepçelendi ancak...

Zonguldak'ta bir kadının parasını çaldığı iddiasıyla yakalanan 13 yaşındaki çocuk elleri kelepçelenerek karakola götürüldü.

Suçsuz yere kelepçelendi ancak...
Suçsuz yere kelepçelendi ancak...
GİRİŞ 02.08.2014 22:38 GÜNCELLEME 03.08.2014 03:59
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, Ereğli'nin en işlek caddelerinden Devrim Bulvarı'nda meydana geldi. Adı açıklanmayan kadın, cadde üzerinde alışveriş yaptığı mağazadan çıktığında cüzdanını içeride unuttuğunu fark etti.

Geri dönüp cüzdanını alıp dışarıya çıkan ve içinde para olmadığını gören kadın, bu sırada bir çocuğun da koştuğunu görünce, parasının çalındığını söyledi. Çevredekiler koşan çocuğun peşine düştü. Kısa süren kovalamacadan sonra çocuk, 250 metre ileride sığındığı özel poliklinik içinde yakalandı.

'AĞABEY BEN YAPMADIM' DİYE YALVARDI

Vatandaşların kaçmaması için yere oturttuğu çocuk, "Ağabey ben yapmadım. Durun Allah aşkınıza, ne yapıyorsunuz küçücük çocuğa?" diyerek, parayı çalmadığını ileri sürdü. Bu sırada gelen polisler, çocuk ve kadını poliklinikte bir odaya götürerek yüzleştirdi. Polislere, "Siz beni tanıyorsunuz. Annem ölsün ki ben yapmadım" diyerken gözyaşlarına boğulan çocuk, kadına da parasını çalmadığı konusunda ikna etmeye çalıştı.

ÇOCUĞA 'PARAMI VER DİYE' ÇIKIŞTI

Kadın ise "Söyle o zaman kim yaptı? Benim eşim o paraları nasıl kazanıyor biliyor musun sen? Şu anda yurt dışında, Katar'da çalışıyor. Duyarsa beni ne yapar?" diye konuştu.

ÇALINDI DEDİĞİ PARASI CÜZDANINDAN ÇIKTI

Kelepçe takılan çocuk, kadın ile birlikte ifadeleri alınmak üzere karakola götürüldü. Ancak kadın karakolda, çalındığını iddia ettiği bin 200 lirayı cüzdanın başka bir bölümünde buldu. Bunun üzerine çocuk serbest bırakılırken, ailesinin kadından şikayetçi olacağı ileri sürüldü.

YORUMLAR 2
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    ne kıymetli paran var. al başına çal iftiracı korkak
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    BU KADAR KOLAY MI. Kanunlarımızda o kadar boşluk varki ,bir çocuk suçsuz yere suçlanıyor ve kelepçe takılıyor... bu arada polisde görevini tam yapmamış ve çocuğa bilip bilmeden suçlu muamelesi yapmış. oysa kadın parasının mağazada çalındığını söylüyor.ve mağazadada her yeri gören GÜVENLİK KAMERALARI vardır sanırım. polis görevini tam yapıp,bu güvenlik kameralarına baksaydı,çocuğun cüzdandan para çalmadığı ispatı ile görünür,çocuğa psikolojinde derin yaralar açacak şekilde muamele yapılmazdı. bu gibi olaylarda güvenlik kameraları incelenmeyecekse niçn konuyor peki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor