Erdoğan için Bosna-Hersek'ten geldiler

Bosna Hersek'in Visoko şehrinden gelen 45 kişilik grup, cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik etti.

Erdoğan için Bosna-Hersek'ten geldiler
Erdoğan için Bosna-Hersek'ten geldiler
GİRİŞ 13.08.2014 01:46 GÜNCELLEME 13.08.2014 03:04

Grup lideri Edin Hakanovic, Selimiye Meydanı'nda, yaptığı açıklamada, cumhurbaşkanı seçiminden önce, 9 Ağustos Cumartesi günü, Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegoviç'in, Visoko şehrinden, Erdoğan'ın Konya'daki mitingine, video konferans yoluyla katıldığını hatırlattı.

Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinin Bosna Hersek ve Visoko'da da coşkuyla karşılandığını belirten Hakanoviç, "Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesini gölünden istedik. Seçimleri yakından takip ettik. Recep Tayyip Erdoğan'ı çok seviyoruz. Erdoğan, Aliya İzzetbegoviç gibi büyük bir lider. Tüm Bosna Hersek Erdoğan'a destek oldu. Sevgilerini gönderdi. Biz de cumhurbaşkanı seçimi akşamı Ankara'daydık ve Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ettik. Birlikte fotoğraf çektirdik" diye konuştu.

''ERDOĞAN BÜYÜK BİR LİDER''

Mirnesa Sehovic de Erdoğan'ın cumhurbaşkanı seçilmesinden mutluluk duyduklarını söyledi.

Türkiye'yi çok sevdiklerini ifade eden Sehovic, "Erdoğan bir büyük lider ve bir büyük insan. Biz sizi seviyoruz. Visoko sizi seviyor. Bosna sizi seviyor" dedi.

Visoko şehrinden gelen 45 kişilik grup, Seliye Camisi'ni gezdikten sonra Bosna Hersek'e hareket etti.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı