Ev sahibini öldüren Suriyeliler yakalandı

Vali Erdal Ata, Gaziantep'te ev sahibini öldüren Suriyeli şüphelilerin yakalandığının bilgisini verdi.

Ev sahibini öldüren Suriyeliler yakalandı
Ev sahibini öldüren Suriyeliler yakalandı
GİRİŞ 14.08.2014 09:59 GÜNCELLEME 14.08.2014 09:59

Gaziantep Valisi Erdal Ata, şehirde yaşanan olaylar karşısında sağduyu çağrısında bulunarak ev sahibi Türk vatandaşı öldüren Suriyeli şüphelilerin yakalandığının bilgisini verdi. 

Şahinbey ilçesine bağlı Ünaldı Mahallesi'nde 11 Ağustos gecesi evinden çıkarmak istediği Suriyeliler tarafından öldürülen Hıdır Çalar'ın katil zanlıları yakalandı. Vali Erdal Ata yaptığı yazılı açıklamada, "Meydana gelen bu üzücü olay, alacak verecek meselesinden kaynaklanan adli bir olay olup, olaya karışan şüpheliler güvenlik güçlerimizce yakalanmış ve tahkikatları devam etmektedir. 2 taraf arasında meydana gelen bu adli olayın toplumsal bir olay olarak gösterilmeye çalışıldığı, güven ve huzur kenti olan ilimizde olayların büyümemesi için güvenlik güçlerimiz tüm çalışmalarını bölgede sürdürmekle birlikte gerekli emniyet tedbirleri alınmıştır." dedi. 

Gaziantep'te 3 gündür devam eden olayların art niyetli kişiler tarafından kullanılarak toplumsal bir olay haline getirilmesine asla müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Ata, sağduyulu yaklaşılmasını istedi. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi