Seba'nın cenazesinde dikkat çeken detay

Süleyman Seba’nın cenazesinde siyasetçiler bir araya geldi. Cenazede ön safta yer alan isimlerin sürekli değişmesi dikkatlerden kaçmadı

Seba'nın cenazesinde dikkat çeken detay
Seba'nın cenazesinde dikkat çeken detay
GİRİŞ 15.08.2014 13:58 GÜNCELLEME 15.08.2014 16:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında partisine sert eleştirilerde bulunan CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce de Seba’ya son görevini yerine getirmek üzere törene geldi.

Törenin yapıldığı stadyum inşaatına CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin ile gelen İnce, cenaze namazının kılınacağı Dolmabahçe Camii’nde ise eski genel başkan Deniz Baykal ile yan yana saf tuttu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun cenaze törenine katılmasından sonra Muharrem İnce'nin yerini Kılıçdaroğlu aldı. Baykal'ın sol yanında ise eski devlet bakanlarından Hüsamettin Özkan bulundu. 

Beşiktaş taraftarı olduğu bilinen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç da hükümet kanadından cenaze törenine katılan isimler arasında yer aldı. 

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç'ın törene gelmesinden sonra ön saf bir kez daha değişti. Arka safta namaza duran Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, dua bölümüne geçildiği zaman ön safta yer aldı. Bakan Kılıç ise arka safta bulundu. 

YORUMLAR 2
  • sami yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    ne dicek. acaba bunlar ne yapıyor diye düşünüyordur
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Elini açmış ne diyor acaba, Kemal ?. sormak lazım bi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail resmi televizyonu: "İsrail ordusu Refah'a çok yakında girmeye hazırlanıyor"
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance