Secdeye vardığı sırada can verdi

Kayseri'de bir vatandaş türbede namaz kılarken hayatını kaybetti.

GİRİŞ 15.08.2014 17:41 GÜNCELLEME 15.08.2014 17:44
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kayseri’de bulunan Seyyid Burhaneddin Türbesi’ne namaz kılmaya giden bu kişi secdeye vardığı sırada kalp krizi geçirdi ve yana yığıldı.

Etrafındakiler secdede uzun duran vatandaşın uyuya kaldığını sandılar. Yanında namaz kılıp Kur'an okudular. Ancak gerçek 45 dakika sonra güvenlik görevlisinin gelmesiyle ortaya çıktı. Secdeye varan vatandaş, o sırada kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

YORUMLAR 10
  • Enes kara 9 yıl önce Şikayet Et
    POLAT DEMİR!. Biz de sana hüsn-ü zanda bulunalım bâri. ama nerede ne yazacağını öğrende öyle yorum yaz. yorum yazmak için yazma.
    Cevapla
  • baybars aka 9 yıl önce Şikayet Et
    Lütfetmişsin polat demir... Merhum kalp krizi geçirmiş tadili erkana uymamış mı rükudan kalkamadan mı yığılmış diyor.. pes doğrusu..yoksa emin ol o da biliyordur nasıl namaz kılındığını..ama sen gitmiş nereye takılmışsın..gerçi sana da yüklenmemek lazım değil mi hüsnü zanda bulundun!
    Cevapla
  • polat demir 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RAHMET EYLESİN. amcam tadili erkana uymamış mı yoksa rükûdan kalkamadan yığılmış mı? anlayamadım ama hüsnü zanda bulunuyorum. ALLAH RAHMET EYLESİN.
    Cevapla
  • kaanyc 9 yıl önce Şikayet Et
    mansur yiğit. Yalnış biliyorsun. Hem ayet hem hadisler Mescidi Haram ve Mescidi Nebevinin faziletini anlatıyor. Resulullah (sav) buyurdular ki: "Şu mescidimdeki namaz efdaldir,"-Bir başka rivayette- "Bu mescidimdeki bir namaz, Mescid-i Haram hariç bütün mescidlerde kılınan bin namazdan daha hayırlıdır." Buhari, Fazlu's Salat - Muslim Hacc, Tirmizi, Salat Senin dediğin anlam ise kabirlere tapmak anlamında olabilir. Hristiyanların Meryem ve İsa aleyhisselama tapınmaları gibi. Tam öğrenmeden insanları da yalnışa götürecek yorumlardan sakınalım.
    Cevapla
  • ali karaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Sübhanerabbiye’l-a’lâ . “En yüce olan rabbim her türlü kusurdan uzaktır" Allah'ım banada böyle ölüm nasip et.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi