Gaziantep'te Suriyeli gerginliği

Gaziantep'te izinsiz gösteri yapan ve Suriye plakalı otomobillere saldıran gruplara polis müdahale etti.

Gaziantep'te Suriyeli gerginliği
Gaziantep'te Suriyeli gerginliği
GİRİŞ 16.08.2014 00:54 GÜNCELLEME 16.08.2014 05:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beybahçe 16. Cadde üzerinde toplanan grup, polise taş ve sopa attı, çöp konteynerlerini devirdi. Çevik kuvvet ekiplerinin güvenlik önlemi aldığı mahallede, izinsiz gösteri yapan gruba biber gazı ve TOMA'dan sıkılan tazyikli suyla müdahale edildi. Çevik kuvvet ekiplerinin sokağa girmesiyle göstericiler dağıldı.

İzinsiz gösterinin ardından Perlikaya Mahallesinde toplanan bir grup ise Suriye plakalı park halindeki otomobillere taş ve sopalarla saldırdı. Kullanılamaz hale getirilen iki otomobil, çekiciyle olay yerinden kaldırıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • OTTOMAN EMPİRE 9 yıl önce Şikayet Et
    antepliyim. bu olayları çıkaranlar gerçek antep halkı değidir. . son seçimlerde bu hükümete tam destek verilmesi bunu destekler. olayları çıkaranlar bazı işssiz güçsüz ortada gezen aşırı tipler... tabi bunları organze eden bazı siyasi grupları da unutmayalım...
    Cevapla
  • CETİN es 9 yıl önce Şikayet Et
    EY GAZİANTEPLİLER ALLAHTAN KORKUNVE PROVAKATÖRLERİN OYUNUNA GELMEYİN. münferit bir olay için mazlüm olan insanlara zülüm etmeyin hatalı bir kişi için bütün mazlumlara zülüm ediyorsunuz kiracıyı öldürme olayı münferit ama emniyet işin iç yüzünü araştırır inşaallah kiracı neden ev sahibini öldürdü olayı aydınlatılır ey antep size sığınan allahın kullarına zülüm etmeyin vallahi bunun altında ezilirsiniz
    Cevapla
  • cevherkul 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu provakatörleri. elebaşlarını acil yakalayıp cezaları verilmelidir. Bu bir provokasyondur. Gerekli incelemeler derhal yapılmalıdır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi