İstanbul'da beklenen yağış başladı!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve AKOM'un İstanbul için yaptığı yağmur uyarısından sonra, sağanak yağmur yağmaya başladı.

İstanbul'da beklenen yağış başladı!
İstanbul'da beklenen yağış başladı!
GİRİŞ 17.08.2014 20:40 GÜNCELLEME 17.08.2014 21:24

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Marmara  Bölgesi'nde Salı sabahına kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış beklendiği  belirtilerek şu ifadelere yer verildi:

"Yağışların başta İstanbul olmak üzere Kocaeli, Sakarya, Yalova,  Bursa, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması  bekleniyor. Rüzgarın poyraz ve karayel yönlerinden kuvvetlice, yağış anında hamle  yaparak fırtına şeklinde esmesi (30-70 kilometre/saat) beklenirken, yağışla  birlikte yıldırım, şimşek, dolu, ve hortum oluşma ihtimali var. Yaz yağmurları  kısa zaman diliminde (7-15 dakika) şiddetli düştüğünden, anında akışa geçmekte ve  yollarda göllenmelere, kod seviyesinin altında kalan kesimlerde ise su  baskınlarına neden olmaktadır." 
 
Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü ve Afet  Koordinasyon Merkezi (AKOM) Meteoroloji biriminin İstanbul için yaptığı yağmur uyarısından sonra, akşam saatlerinde sağanak yağmur yağmaya başladı
 

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!