Suriyeliler teşekkür için çiçek dağıttı

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak Mersin'e sığınan Suriyeli gençler, kent sokaklarında çiçek dağıtarak halka teşekkür etti.

Suriyeliler teşekkür için çiçek dağıttı
Suriyeliler teşekkür için çiçek dağıttı
GİRİŞ 17.08.2014 22:21 GÜNCELLEME 17.08.2014 22:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Kent merkezinde çeşitli noktalara ellerinde "Teşekkürler Türkiye" yazılı kutularla gelen Mersin Suriye Gençleri Birliği üyeleri, vatandaşlara çiçek dağıtarak, kendilerine karşı yapılan yardımlardan duydukları memnuniyetlerini anlattı.

Suriyeli gençler, yaşanan bazı olumsuz olaylar nedeniyle de vatandaşlardan özür dileyerek, misafirperverliklerinden dolayı minnettar olduklarını ifade etti.

BAZI FERDİ DAVRANIŞLARDAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUZ

Gençlerin çiçeklerle birlikte dağıttığı bildiride şu ifadeler yer aldı: "Mersin'de yaşayan Suriye lobisi, cömert Türk halkına, dünyanın kendi haline bıraktığı Suriye halkına gösterdikleri misafirperverlikten ve insani yaklaşımlarından dolayı en içten şükranlarını sunuyor. Halkımızın medeniyetini yansıtmayan bazı Suriye lobisi fertlerinin yaptığı bazı ferdi davranışlardan dolayı özür diliyoruz."

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 4
  • pirana61 9 yıl önce Şikayet Et
    NE İŞLERİ VAR BURADA DİYENLERE TARİHİNİZİ İYİ OKUYUN. ne işleri var ıraklıların burada ne işleri var suriyelilerin burada ne işleri var kısacası arapların burada tarihini bilmez isen araştırmaz isen yalan yanlış cumhuriyetten bu yana öğrenilen tarih ile bu arapların ne işi var burda dersinn yıllarca yemen trablusgarp rus harbi balkan savaşı filistin savaşı ve çanakkale savaşlarında bu adamların dedelerini al savaşta kullan ondan sonrada türkiye bizim ne sizini hemşerim ne siziniiiii bu ülkede bir çok müslüman arap devletinin hakkı vardır bu kadar basit tek başına sen bu ülkeyi kurtarmadın bu ülkede yaşayn çokkk arap soylu kişii var boş boş boş konuşmayın sevmeyen beğenmeyen bu ülkeden giderr dedelrimiz bu laflarımızı duysaydı bizi red ederlerdi hadi hemşerim beğenmeyen başka ülkeye hadi canım hadiiiiiii hadiii
    Cevapla
  • OK. 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne işleri var burada.... Allah aşkına ülkesindeki kurtuluş savaşından kaçandan bizim ülkemize ne fayda olur... Gencecik insnalar gitsinler milli mücadelerini versinler.. Böyle haileri ülkeye niye alırsınız be kardeşim...
    Cevapla
  • Hun TÜRKMEN AHISKALI 9 yıl önce Şikayet Et
    MUHACİRLER. suriyeli masumlara saldıranların allah belasını versin
    Cevapla
  • marem er 9 yıl önce Şikayet Et
    suriyeli kardeşlerimiz. bu davranışınızı kutluyor (her toplumda olduğu gibi) sizlerin arasına ve bizlerin arasına karışmış provakatörlere karşı dikkatli olmanızı diliyorum. yaşasın İslam kardeşliği!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...
İzmir'de peş peşe yangınlar