PKK yandaşları servis aracını yaktı!

Mardin'in Dargeçit ilçesinde terör örgütü yandaşları, bir servis aracını yaktı.

PKK yandaşları servis aracını yaktı!
PKK yandaşları servis aracını yaktı!
GİRİŞ 18.08.2014 18:43 GÜNCELLEME 18.08.2014 18:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mardin Valiliği'nden yapılan açıklamada, Dargeçit İlçesinde bir servis aracının önceki gün Safa Mahallesinde yüzleri kapalı 8-10 kişilik terör örgütü yandaşı grup tarafından durdurulduğu, işçileri indiren grubun daha sonra aracı ateşe verdiği belirtildi.

Aracın kullanılmaz hale geldiği bildirilen açıklamada, olayda yaralanma ve can kaybı olmadığı, konuyla ilgili gerekli tahkikata başlanıldığı kaydedildi.

Dargeçit ilçesi Sümer Mahallesi'nde dün Dicle Nehri üzerine kurulan ve inşaatı devam eden Ilısu HES Baraj şantiyesine ait yüksek gerilim hattı direklerinin terör örgütü mensuplarınca patlayıcı kullanılarak devrildiğine yer verilen açıklamada, olaylarla ilgili savcılığın talimatı doğrultusunda tahkikata başlandığı bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    AÇILIM AZ GELMİŞ. Bunlar Türkiye Devletinden her istedikleri aldılar nerdeyse... dil özgürlüğü,semtlere kürtçe isim,doğacak çocuğa kürtçe isim,Başbakanımızın Diyarbakır konuşmasında,Diyarbakırdan ,Kürdstan diye bahsedip kabullenmiş görünmesi... geriye ne kaldı peki..ÖCALAN IN AFFI.. Şimdide onu istiyorlar. oldu olacak çıkarın bir GENEL AF,herkes huzura kavuşsun. belki bir genel af barışı ve huzuru getirir.
    Cevapla
  • ahmet kadı 9 yıl önce Şikayet Et
    önemsemeyin. pkk değil pyd yapmıştır............
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı