Dünyaca ünlü plajda isyan ettiren manzara

Antalya'nın dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı, gemilerden bırakılan sintine atıklarına teslim oldu.

Dünyaca ünlü plajda isyan ettiren manzara
Dünyaca ünlü plajda isyan ettiren manzara
GİRİŞ 19.08.2014 17:52 GÜNCELLEME 19.08.2014 17:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Her gün binlerce insanın denize girerek serinlediği, yerli ve yabancı tatilcilerin uğrak noktası olan 9 kilometrelik sahil şeridi, pis kokulu sintine atıklarıyla kaplandı. Kumsala 5 metre uzaklıkta biriken ve sağlık açısından tehlike oluşturan atıkların arasında yüzmek zorunda kalanlar bu duruma isyan etti. Kimisi birikintileri görür görmez denizi terk etti, kimileri içinde bulundukları tehlikeye aldırmadan yüzmeyi sürdürdü.

Vatandaşlar deniz üzerindeki görüntüye tepki gösterdi. Kontrol edilemeyen deniz trafiği nedeniyle Konyaaltı gibi bir bölgenin pisliğe teslim olmasının içler acısı olduğunu kaydeden vatandaşlar, "Burası Antalyalılar kadar yerli turistlerin ve yabancı turistlerin de geldiği bir plaj şeridi. Çevreyi kirleten her unsur dikkatle takip edilmeli ve izin verilmemeli" görüşünü dile getirdi.
 

YORUMLAR 2
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    hasanzaferg... soy isminin gerisi ekranda gözükmediği için böyle yazıyorum. bu ülkenin çoğunluğu müslüman ve çoğunluğun isteği seçilir ve isteği yapılır...
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    DİKKAT EDİYORUM DA . Sadece Antalya plajı mı,İstanbul un Florya plajı yosun kaynıyor ve kokuyor. diğer plajlarda bakımsız. neden böyle diye soruyorum kendi kendime,belediyeler niye ilgilenmiyor ,devlet duruma niye el atmıyor. ve aklıma DİNCİ VE TUTUCU bir yönetime sahip olduğumuz,nerdeyse şeriat kurallarına göre yönetilmek istendiğimiz geliyor. yani internette you tubeye,twittere yasaklar geldi, erotik film oynatan sinemalar tüm yurtta kapatıldı,meyhanelere ,içki satan yerlere kısıtlama getirildi vesaire... şimdi plajlarada çıplak insanlar giriyor,ve bunuda tutucu ve dinci olan yönetim istemiyor,kapatırlarsada dünya gözünde plaj kapatan yönetim durumuna düşecekler,Türkiye de birçok kişide karşı çıkacak. onlarda plajları KADERİNE TERK EDEREK halkı plajlardan soğutmak istiyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!