Kayıp 5 gencin yakınlarından suç duyurusu

Deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kaybolan 5 kişinin yakınları, işletme sahibi ve sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kayıp 5 gencin yakınlarından suç duyurusu
Kayıp 5 gencin yakınlarından suç duyurusu
GİRİŞ 20.08.2014 16:44 GÜNCELLEME 20.08.2014 16:44

Kamiloba sahilinden üç gün önce önce öğle vakti kiraladıkları deniz bisikletiyle açıldıktan sonra kendilerinden haber alınamayan Mikail Çelik, Serdar ve Doğan Demir kardeşler ile Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi'nin yakınları, Büyükçekmece Adliyesi'ne giderek, suç duyurusu dilekçelerini savcılığa verdi.

Serdar ve Doğan Demir'in kardeşi Remziye Demir, ailelerin Büyükçekmece Adliyesi'ne gittilerini ve gerekli işlemleri yaptıklarını söyledi.

Ayrıca valiliğe de başvurduklarını belirten Demir, "Burası ruhsatsızmış. Çocuklar denize açılıyor. Sonra bu olay oluyor. Sahibi aramamış, kimseye bildirmemiş. Ertesi gün karakola giderek, deniz bisikleti çalındı diye ihbarda bulunmuş. Şimdi buranın sahipleri kayıp. Burayı kapatmışlar. Kendilerinden haber alınmıyor. Elini vicdanına koysun, ortaya çıksın. Aramalar ona göre devam etsin" diye konuştu.

Arama kurtarma çalışmaları için ufak bir bilgiye dahi ihtiyaçları olduğunu dile getiren Demir, "Bunun peşini bırakmayacağız. 5 kişinin hayatını nasıl böyle tehlikeye attılar. Üniversitelere de sesleniyoruz. Gönüllü arama botları varsa lütfen gelsinler. Onlara ihtiyacımız var" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası