Kayıp 5 genç için Deniz Kuvvetleri devrede

Kumburgaz Kamiloba sahilinde kaybolan 5 genç için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı devreye girdi.

Kayıp 5 genç için Deniz Kuvvetleri devrede
Kayıp 5 genç için Deniz Kuvvetleri devrede
GİRİŞ 21.08.2014 11:04 GÜNCELLEME 21.08.2014 11:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kumburgaz Kamiloba sahilinde geçtiğimiz pazar günü öğle saatlerinde kiraladıkları deniz bisikletiyle denize açılan 5 gençten halen bir haber alınamadı.

Denize açıldıktan sonra kaybolan Mikail Çelik (30), Serdar Demir (25), Doğan Demir (21), Şükrü Kahraman (28) ve Yusuf Büyükizgi’yi (29) bulmak için devletin tüm imkanlarının seferber edildiği arama ve kurtarma çalışmaları 4. gününde de sürüyor.

Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na ait A585 ile M267 borda numaralı gemiler de saat 07.00 sıralarında arama çalışmalarına katıldı. Helikopter desteğinin de verildiği arama çalışmalarında ailelerinin endişeli bekleyişi sürerken, Kızılay ve AFAD ekipleri de bölgede hazır bekletiliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • Sessiz Gemi 9 yıl önce Şikayet Et
    Değer. Denizde kaybolan birileri varsa derhal en iyi imkan en kesin sonuç verebilecek yöntem neyse o kullanılmalıdır. ordaki yerel imkanlara bakmadan 5 can uğruna son teknolojimizi kullanmazsak daha çok kötü haberler bizi bekliyor demektir. Onlar geri dönüşü olmayan bir yola girdiklerinde mutlaka umut etmişlerdir belki bir helikopter geçecek belki büyük bir gemi beraberinde bir sürü botla askerler filan gelecek diye lakin durum çok hüzün verici şuan. Şu andan sonra isterseniz ufo gönderin ışık hızında tarama yapsın fayda etmez
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede insanın değeri yok!. bunu her zaman söyleyeceğim, ey millet yarın sizin de başınıza gelebilir. yarın da sizin eşiniz çocuğunuz kaybolabilir. elin gavuru 1 vatandaşı öldürüldü diye dünyayı yakıp yıkıyor!!!!!! işte ABD. bir gazeteci için, Kuzey Iraktaki Hristiyanlar için IŞID mevzilerine milyon dolarlık füzeler roketler yağdırıyor uçaklar kaldırıp gemiler gönderiyor!! ama biz 5 tane pırıl pırıl gencimiz için daha henüz askeriyenin imkanlarını devreye sokuyoruz. ne vardı yeni ve son sistem cihazlarla yüklenmiş milgem'lerimiz bu aramada kullanılsaydı!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler