AK Parti ilçe binasını saldırı

Varto'da yol kapatma eylemi ilçe merkezine sıçradı. İlçe merkezinde eylem yapan göstericiler, AK Parti İlçe Başkanlığını ateşe verdi.

GİRİŞ 22.08.2014 15:31 GÜNCELLEME 22.08.2014 15:42
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Varto-Karlıova karayolunun Leylek köyü mevkiinde yol kapatma eylemi yapan PKK yandaşlarına güvenlik güçleri müdahale etti. Sabahın ilk ışıklarıyla yapılan müdahalede vücutlarına gaz fişeği isabet eden 7 gösterici yaralandı. Hava destekli gerçekleştirilen müdahalenin ardından yol ulaşıma açılırken, olaylar ilçe merkezine sıçradı. 
İlçe merkezinin girişlerini barikatlarla kapatan yüzü maskeli göstericiler, Belediye İş Hanı'nda bulunan AK Parti İlçe Başkanlığına da molotofkokteyliyle saldırdı. Parti binasında başlayan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederken, ilçedeki gerginlik devam ediyor. Bu arada Leylek köyü yakınların dün yolu kapatmak için kullanılan ve ateşe verilen tankerden ise hala alevler yükseliyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    PKK NIN ASIL İSTEDİĞİ. PKK açılımdan ,kürt haklarından çok,APO nun serbest bırakılmasını istiyor. PKK nın anlaşmalı söz verdiği halde,silahlı saldırılara devam etmesi bu yüzden.yani APO affedilmeden barış olmıyacak. ve buda ancak bir genel afla mümkün,niye mi, çünkü APO gibi bir insan affedilirde,kader mahkümlarına af çıkmassa ... çok büyük olaylar olur,İSYAN çıkar ,isyan . mahkümlar ve aileleri bunu kabullenemez,zaten bazı pkk lıların affedilip,kendilerine birşey çıkmaması yüzünden bazı cezaevlerinde olaylar çıkmadı mı. bide Apo affedilip ,kendilerine birşey çıkmassa seyreyle gümbürtüyü, açlık eylemleri,isyanlar,eylemler birbirini kovalar.
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    varto depreminden ders almamışlar... Duam odur ki bir deprem daha verir yüce mevlam size de yalvarır durursunuz hükümet nerde diye!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek