Kaybolan 5 gencin son fotoğrafları

Geçtiğimiz pazar Kumburgaz'da denizde kaybolan gençlere ait olduğu iddia edilen fotoğraflar ortaya çıktı.

Kaybolan 5 gencin son fotoğrafları
Kaybolan 5 gencin son fotoğrafları
GİRİŞ 22.08.2014 16:45 GÜNCELLEME 22.08.2014 16:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

HABER7 ÖZEL

Pazar günü saat 14.00'da kiraladıkları deniz bisikletiyle Kumburgaz sahilinden denize açılan Mikail Çelik, Serdar ve Doğan Demir kardeşler, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi'den olayın üzerinden 5 gün geçmesine rağmen henüz haber alınamadı.

Gençlerin deniz bisikletiyle denize açıldıkları sırada onlarla birlikte sahilde olan arkadaş grubu, kaybolan bisiklete 5 kişinin bindiğini ve kendi fotoğraflarını çektikleri sırada onların da  tesadüfen kareye girdiklerini iddia etti.

Haber7'ye ulaştırılan fotoğraflarda da arka planda bir deniz bisikleti üzerinde kişiler görülüyor.

Bu fotoğraftan birkaç dakika sonra da deniz bisikleti sahilden açılarak gözden kayboldu.





 

YORUMLAR 3
  • Naim Turhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Gemilerde kaçak yolculuk... Allah yardımcıları olsun inşallah en kısa zamanda bulunurlar diyeceğim ama benim bu konuda farklı bir görüşüm 5 gündür aranmalarına rağmen en ufak bir iz bırakmayan bu beş kafadar muhtemelen bisikletle denize açıldılar ve daha önceden organize ettikleri şekilde oradan o saatte geçmekte olacak bir gemiye bindiler ve belkide şuan okyanus üzerinden Amerikaya seyir halindedirler yapılması gereken şey onların bisikleti kiraladıkları saatten beş saat sonrasına kadar oradan geçen tüm yabancı gemiler aranmalı ve bu konuda bilgilerinin olup olmadığı sorulmalıdır,yoksa bu gemi günler sonra Amerikaya vardığında ancak haber alınacaktır..bu da benim senaryom...
    Cevapla
  • makine muh. 9 yıl önce Şikayet Et
    arama ciddi yapılıyormu. Bu olay şöyle gerçekleşmiştir fırtına çıkması sonucu palstik olduğu için büyük ihtimallae akıntı tersine ve çok hızlı olmuştur. Buana göre tek seçenek havada uçuşan vızır vızır helikopter olması gerek.
    Cevapla
  • GOKHAN EMKIN 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHTAN UMUT KESILMEZ. allahdan umut kesılmez ınsallah tez zamanda muspet sonuc alınır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler