Bayrağı indirip, Atatürk büstünü söktüler

PKK'lı heykelinin kaldırılmasını protesto edenler Siirt'te bir ilkokulun bahçesindeki Türk bayrağını indirdi, Atatürk büstünü söktü.

Bayrağı indirip, Atatürk büstünü söktüler
Bayrağı indirip, Atatürk büstünü söktüler
GİRİŞ 22.08.2014 16:40 GÜNCELLEME 22.08.2014 16:56
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Lice ilçesine bağlı Yolçatı köyünde terör örgütü üyesine ait heykele el konulmasını protesto eden bir grup, gece Algül Mahallesi'nde gösteri düzenledi.

Bu sırada yüzleri kapalı 6 kişi, mahallede bulunan Çevik Ersin Temel İlkokulu bahçesindeki Türk bayrağını indirdi.

ATATÜRK BÜSTÜNÜ SÖKÜP, YANLARINDA GÖTÜRDÜLER
Göstericiler daha sonra yerinden söktükleri Atatürk büstünü de yanlarına alarak kaçtı.

BAYRAK TEKRAR GÖNDERE ÇEKİLDİ
İndirilen bayrak tekrar göndere çekilirken, polis olaya karışanları bulmaya çalışıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • oğuz g 9 yıl önce Şikayet Et
    milliyetçiliği ayaklar altına alanlar utansın. vatansızlar utansın !!
    Cevapla
  • Firat Boyan 9 yıl önce Şikayet Et
    açılım mimarlarına. Al sana açılım!
    Cevapla
  • depar atar 9 yıl önce Şikayet Et
    ne olursa olsun. o zaman kangiren parmagi kesecen onlardan deilsen siyrilacan benim sehrim diyecen benim koyum diyecen benim bayragim benim okulum diyecen benim vatanim diyecen
    Cevapla
  • yusuf kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk Turan birligi - barış süreci İsrailin etkisindeki pkklılarla yapılmıyor- pkkda iki ayrı grup var - her Kürdü pkklı sanmakla bu Devlet yıkılır - Bunu mutlaka okuyun acayip OYUNLAR var -2. kendi gölerimle de gördüm daha 5 yıl önce bile CIA elemanları güneydoğuda cirit atıyordu. Kürt arkadaşın tespiti: ajanlar Türk askeri kılığına giriyor bu anlattıklarımı uyguluyor ve ardından pkk iyi polis olarak masum ve mazlum kürt kardeşlerimizin karşısında beliriveriyor. Çok büük oyunlar var çok. Ülke bu şekilde bölünür, ülke tek bir Kürt evladı ölürse bölünür, Ülke tek bir Türk askeri daha şehit düşerse biraz daha bölünr. tekk yol barış .Çünkü barışın, yatırımın ve huzurun olduğu ortamda kaos çıkarmak çok daha zordur. Güneydoğuda silahlar patladıkca emin olun İsrailde bayram gibi kutlamalar yapılıyor. Kürt kardeşlerimizde biz Türkler kadar bu vatanın evlatları ve sahipleridirler. Ek bir Devlet oluştumak yalnız İslam düşmanlarını faydasınadır. Bunu Kürt halkının büyük çoğunluğu biliyor artık, o yüzden Ak parti güneydoğuda doğuda oyların çoğunu alıyor.
    Cevapla
  • yusuf kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Türk Turan birligi - barış süreci İsrailin etkisindeki pkklılarla yapılmıyor- pkkda iki ayrı grup var - her Kürdü pkklı sanmakla bu Devlet yıkılır - Bunu mutlaka okuyun acayip OYUNLAR var -1. benim çevrem tamamen Kürt, ben nasıl Türk kaldım halen şaşıyorum. :) Kürtler barış sürecinden gayet memnun, barış süreci Kürt halkı ile yapılıyor. pkk nın 30 yıl önceki ilk çatışma amacı kürtlere en az Türkler kadar özgürlük sağlamak. Çünkü zamanın masonlar Türk hükümetini çepe çevre sarmıştı, Şevki YILMAZ'ın konuşmasını dinleyin, bu adamı birkaç ay sonra mossad şehit etti.Daha şurada birkaç yıldır ve çoğu birkaç aydır Türk hükümetinin hiçbir kurumu masonlara hizmet etmez hale getirildi. pkkya Asker öldür emrini veren bizzat Türkiyeyi yönetenlerdi, bu savaş işte bu yüzden bitmiyordu. Devlet askerine emrediyordu, her Kürt pkklıdır. Kürtçe müzik dinleyen Kürtçe kitap okuyan teröristtir. Tutuklayın. Vatan haini komutanlar güneydoğuda ki evleri basıyor, her hangi bir Kürt aileyi dayaktan geçiriyordu. Ardından anlaşmalı olarak pkklılar geliyor, asker size böyle zulm eder işte, TC devletine karşı savaşmayacak mısınız? diyordu. Oyuna gel bee, bu benim kürt arkadaşlarımın anlattıkları. .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti