8 ay önceki fotoğrafı ortaya çıktı

PKK’lı Mahsum Korkmaz heykelinin 8 ay önce çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı.

8 ay önceki fotoğrafı ortaya çıktı
8 ay önceki fotoğrafı ortaya çıktı
GİRİŞ 24.08.2014 09:26 GÜNCELLEME 24.08.2014 09:30
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış


Diyarbakır'da mahkeme kararıyla el konulan PKK’lı Mahsum Korkmaz heykeliyle ilgili Lice Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturması sürüyor.

Soruşturma kapsamında polis heykelin dikildiği Yolçatı Köyü Muhtarı Necat İzgi’nin de ifadesine başvurdu.

8 AY ÖNCE PERDE ALTINDA YAPMAYA BAŞLAMIŞLAR

Muhtar İzgi heykelin 8 ay önce mezarlıkta yapıldığını ve üstünün perdeyle örtüldüğünü belirterek,

“Muhtar seçilmeden önce o heykel mezarlığa yapılmıştı. Mezarlıktaki heykelin açılışı yapılmadan 2 gün önce işlerim nedeniyle Diyarbakır’a gittim. Otelde kaldım, belgelerim mevcut. Kaldı ki suç duyurusunda bulunmam için benim yetki alanımda olması lazım. Mezarlık, köyün sınırları içinde ve görev alanımda değil. Mezarlık, Orman İşletme Müdürlüğü’nün arazisinde yapılmış” dedi.

YORUMLAR 7
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okuyorum'da sizler kaç yaşınıdasınız bilmiyorum ama ben 1956 doğumluyum !!!!. Kusura bakmayın sizlerin dünyadan haberi yok.Yorumlarınıza gelince bir gerçeği anlatacağım size yorumunuzu sonra yapın.Önce böyle yuvarlak yorumlar bizi bu hale getirdi hale devam ediyor bir insan bir yorum yazacağı zaman araştırı bilgi sahibi olur sonra yazar.Söylemek istediklerimi anlamanız için 1939 yılında bir haber yazıyorum araştırın doğrumu yanlışmı bakın.1938 yılında Atatürk rahmete erdikten sonra inenü ilk iş olarak meclisi bastı tabi asker ile kendini Cumhurbaşkanı ilan etti.İlk iş olarak önce Atatürk'ün kurmuş olduğu CHP'nin bütün tüzik ve yönetmeliklerini değiştirerek kendine uyarladı.sonra PARAMIZIN ÜZERİNDE BULUNAN ATATÜRK RESMİNİN YERİNE KENDİ RESMİNİ KOYDU halk'tan tepki gelince tekrar ATATÜRK'ün resmini koydu.Bu günki chp Atatürk'ün değil İnenünün chp'si yıllarca milleti CHP ATATÜRK KURDU DİYE KANDIRDILAR ATATÜRK'ÇÜYÜZ DEDİLER.ATATÜRK ÜZERİNDEN BAYRAK ÜZERİNDEN GENÇLERİ UYUŞTURDULAR..Heykel ne PKK'nın değil PARALELİN KOYMASIDIR BARIŞIN EN BÜYÜK ZARARI ONADIR.ARAŞTIRI
    Cevapla
  • samet aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    kısın lice yemyesi..... 8 ay önce ocak ayında oralar nasılda yeşil öyle...barı kısın çekılmiş bır foto koysaydınız..
    Cevapla
  • Mehmet ünsal 9 yıl önce Şikayet Et
    Meltem Altun hanım nerde bu devlet diye soruyorsunuz,. Ankara' da oy verdik oraya gittiler, toprak olarakda üzerinde duruyorsunuz (ruz).
    Cevapla
  • meltem altun 9 yıl önce Şikayet Et
    nerede bu devlet. nerede bu devlet buralar bizim toprağımız bizim hakimiyetimiz de değil mi yoksa pkk kck ya mı devrettik
    Cevapla
  • ertunc tolga 9 yıl önce Şikayet Et
    ertun c. sadece paralel diye uydurulan olmayan şeyle uğraşıyor yazık ülke elden gidiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?