"İş Bankası-CHP ilişkisi sonlandırılsın" eylemi

Finansal Tetikçilikle Mücadele ile Adalet Platformu üyesi grup, "Türkiye İş Bankası'nın CHP ile ilişkisinin kesilmesini istedi.

"İş Bankası-CHP ilişkisi sonlandırılsın" eylemi
"İş Bankası-CHP ilişkisi sonlandırılsın" eylemi
GİRİŞ 26.08.2014 15:03 GÜNCELLEME 26.08.2014 15:03
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Finansal Tetikçilikle Mücadele Platformu ile Adalet Platformu üyesi bir grup, "Türkiye İş Bankası'nın CHP ile ilişkisinin kesilmesi, partinin bankadaki hisselerinin Diyanet İşleri Başkanlığına devredilmesi, banka kurulurken sermayeleri devredilen diğer bankaların varislerinin haklarının ödenmesi" amacıyla eylem yaptı.

GASBEDİLEN HAKLARIMIZI İSTİYORUZ

Bankanın Levent'teki genel müdürlük binası önünde toplanan grup, "CHP, İş Bankası'ndan elini çeksin. 90 yıldır gasbedilen haklarımızı istiyoruz. CHP hisseleri Diyanet'in olsun" yazılı pankart açtı.

YORUMLAR 7
  • teoman oraloglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Enis Ergün e cevap. Dini islam ın hükümleri bellidir. Açın fıkıh ı ve Ebu Hanefi Hazretlerini okuyunuz. Dini islamda Haciz yasaklanmıştır.Bununla ilgili kimseyede Allahü Teala yetki vermemiştir. Bir mal değerinden düşük bir fiata alınamaz ve satılamaz. Böyle bir yetkide kimseye verilmemiştir.Yapanlar ve uygulayanlar ahirette çok zor durumda kalacaklardır. Bu kul haklarının altından kalkamıyacaklardır. Bankalar Faiz müesseseleridir ve Haram dır. Bu bir nasihattir.
    Cevapla
  • anton kanton 9 yıl önce Şikayet Et
    bddk . bu işe bir bakmalı.
    Cevapla
  • bülent korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    kene. alahıma chp ve ekibi kene gibi emdikleri bankayı bırakırlarmı hele başlarına batırıcı kıvırdaroğlu da geldi bankanın yakında pasosu çıkar
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    turko. Milletin hazinesi millete iade edilmeldiir. Millet düşmanı chp milletin parasıı yiyip içip sefa sürüyor. Boğazlarında kalsın. Milleti sömüren bu partiden derhal iş bankası kurtulmalıdır. Millete dönmelidir. tek parti döneminde devleti soymaya alışmışlar sefa sürüyorlar. chp,iş bnkasından kovulmalıdır hazine eel koymalıdır
    Cevapla
  • Enis ERGÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    Ocak Söndüren yuva yıkan vidansızlar Aşağıdaki yazımı okuyun lütfen. İş bankası Genel Müdürlüğüne 16/08/2014 Sayın Genel Müdürüm 2013/5 ayın sonuna doğru size bir fax göndermiştim ve Bursa Hürriyet şübenizle olan sıkıntımı dile getirmiştim.Teşekkür ederim siz ilgilendiniz ve Bursa hukuk müşaviriniz Mert bey beni arayarak ne istiyorsanız yardımcı olacağını ve beni arayacaklarını söyleyerek içime bir umut ışığı doldurdular.Ama maalesef 15 aydır aramasını beklerken geçen hafta icra memuru ve avukat gelerek üzerime emanet olan eve el konulduğunu evi 15 gün içerisinde boşaltmamız gerektiğini iletip gittiler.15 Bin TL Borç için 150 bin TL değerindeki daireye 70 Bin TL ye bu vampirler el koydular gözümüzün yaşına bakmadılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...