13 şüpheliye yakalama kararı!

Aralarında emniyet müdür yardımcılarının da bulunduğu 13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

13 şüpheliye yakalama kararı!
13 şüpheliye yakalama kararı!
GİRİŞ 28.08.2014 01:01 GÜNCELLEME 28.08.2014 01:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Emniyetteki "paralel yapı" soruşturma kapsamında aralarında emniyet müdür yardımcılarının da bulunduğu 13 şüpheli hakkında yakalama kararı çıkartıldı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından, Adana Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde çalışan emniyet personeline yönelik Adana merkezli soruşturma başlatıldı.

Bu kapsamda Emniyet Müdür Yardımcı H.D, Emniyet Müdür Yardımcısı E.Y, Şube Müdürü Y.Z.T, Şube Müdürü M.K, Şube Müdürü S.K, Şube Müdürü İ.S, Emniyet Amiri M.R.K, Başkomiser F.İ, Komiser Yardımcısı Y.E. ve polis memurları A.Ö, N.A, S.A. ile C.B. hakkında Sulh Ceza Hakimliğince yakalama kararı çıkartıldı.

Bu karar doğrultusunda şüpheli emniyet personellerinin yakalanması için görev yaptıkları Adana merkezli Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya ve Şanlıurfa'da çalışma başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    bu sorgulamalardan inşaallah. yukarılara doğru tırmanılacak ve bu işin sorumluları olan üst düzey yetkililere ulaşılacaktır..bu iş ta HSYK daki pensilvanyalı kölelere kadar gidecektir..önce hukun içindeki vatan hainleri temizlenmeli ki ülkede gerçekten adalet işlesin..Yıllarca ulusal laik,kemalist burjuvazi bir hakimler gurubu vardı,müslümlara eziyet ediyordu...onlardan kurtulduk derken pensilvanyalının köleleri türedi..onlarıda temizlediğimizde taşlar yerine oturacaktır..ülkeye gerçekten huzur,adalet gelecek,tüm kurumlar kendi işine bakacaktır..
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    sözcü denen bir hain gazete var. Hakmış senin ne hakkın var pis gazete bizde sana hakkımızı helal etmiyoruz orta karıştırıcı hain seni
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeni ve Tam Bağımsız Büyük Türkiye,de Parelel Yapı ancak ve ancak,. İçimizdeki dost görünümlü vatan hainlerinden kurtulursak, o zaman İngiliz Yahudi İttifakını Ülkemizden Kovmuş oluruz, ve bağımsız oluruz. Düşman bize yabancı değil sizden bizden biri.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor