Erdoğan ile eşinin mal beyanı Resmi Gazete’de

Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın mal beyanı Resmi Gazete’de yayınlandı.

Erdoğan ile eşinin mal beyanı Resmi Gazete’de
Erdoğan ile eşinin mal beyanı Resmi Gazete’de
GİRİŞ 28.08.2014 12:43 GÜNCELLEME 28.08.2014 14:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’ın taşınmaz mal, kooperatif, taşınır mal, banka ve menkul değerlere ait bilgileri ile altın ve mücevharat, borç alacak bilgileri, haklar ve beyanı görülen diğer servet unsurları 8 ayrı bölüm halinde Resmi Gazete’de yayınlandı.

Mal varlığındaki en dikkat çeken ayrıntı ise Erdoğan’ın büyük oğlu Ahmet Burak Erdoğan’ın babasına 500 bin TL borçlu olduğu belirtildi. Önceki mal bildiriminde “500 bin lira alacaklı” olduğu bilgisi yer alırken, kimden alacaklı olduğu yazılmamıştı. 

Yayınlanan bilgilere göre; Recep Tayyip Erdoğan'ın üzerine Güneysu Dumankaya Köyü’nde değeri 10 bin TL olan 2 bin metrekare taşınmaz mülk kayıtlı. Recep Tayyip Erdoğan’ın Albaraka Türk Merkez Şubesi'nde 4 milyon 159 bin 687 TL 80 kuruş, Albaraka Türk Başkent Kurumsal Şube hesabında 96 bin TL, Albaraka Türk Arnavutköy hesabında 144 bin 234 TL 33 kuruş, Ziraat Bankası Meclis Şubesi hesabında 135 TL, İş Bankası Meclis Şubesi hesabında 930 TL, Halk Bankası Meclis Şubesi hesabında 2 bin 825 TL, Vakıflar Bankası Başbakanlık Şubesi hesabında 380 TL, Albaraka Türk Merkez Şubesi’nde 200 bin dolar parası bulunuyor. Emine Erdoğan’ın üzerine ise 234 bin 80 TL değerinde otomobil kayıtlı.

YORUMLAR 5
  • kayseriden38 9 yıl önce Şikayet Et
    mannas. limon satarak kazandı!! bir yorum yapıyorsun adam akıllı yap bari.. şuan en kötü memurun bile 2 tane evi var.. biraz kafanı çalıştır.
    Cevapla
  • mannis 9 yıl önce Şikayet Et
    osman aga. bankada kaç paran var???? ve nereden kazandın o kadar parayı.otur düşün şimdi
    Cevapla
  • Kaan ORBAY 9 yıl önce Şikayet Et
    imam cemaat iliskisi. Albarakadan butun parasini cekerse de haberimiz olur mu?
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Ekmeleddin aganın çok daha fazla parası ve mülkü var !. şimdi ne olacak ?
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Aldığımız nefesi bile geri veriyorsak, hiçbir şey bizim değil. Necip Fazıl Kısakürek.. Bizi Recep Tayyip Erdoğan,ın Mal varlığı İlgilendirmiyor. Bizi ilgilendiren İngiliz Yahudi İttifakı ve Ha çlılara karşı Evladı Osmanlıya yakışır dim dik asil duruşudur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
İzmir'de deprem!