Güneysu'nun gururu: Potomya seninle gururlu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TBMM'deki yemin töreni memleketi Rize'nin Güneysu İlçesi'nde ekranlardan heyecanla izlendi.

GİRİŞ 28.08.2014 16:11 GÜNCELLEME 28.08.2014 16:11
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

POTOMYA SENİNLE GURUR DUYUYOR

Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TBMM'de mazbatasını alması ve yemin töreni, baba ocağı Güneysu İlçesi'nde büyük heyecanla takip edildi. Yöre sakinleri, “Potomya seninle gurur duyuyor” sloganları attı.

İlçedeki kahvehanelerde toplanan vatandaşlar televizyon ekranlarından Erdoğan'ın yemin etmesini izledi. Yemin sırasında, “Adam gibi adam Tayyip Erdoğan ve ilçenin eski adı kullanılarak, “Potomya seninle gurur duyuyor” sloganları atıldı, uzun süre alkışla tempo tutuldu. TBMM'de İstiklal Marşı okunurken kahvehanede ayağa kalkarak marşa eşlik eden hemşerileri, daha sonra da birbirlerini tebrik etti.

GURURUMUZU ZİRVEYE TAŞIDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la gurur duyduklarını belirten yöre sakinlerinden Osman Yılmaz, “Bizim gururumuzu zirveye taşıdı. Yeni Türkiye'nin mimarı olarak çok daha başarılı olacağına inanıyoruz” derken, Tahir Artan ise, “Allah onu çok yaşatsın. Onunla gurur duyuyoruz” ifadesini kullandı. Hamit Mamuş, “Hayırlı olsun, gururluyuz, Mehmet Erdoğan ise, “81 ilden biri olan Rize ve eski ismi Potomya olan Güneysu 12 yıl Başbakan çıkardı. Şimdi Cumhurbaşkanı çıkardık. Bundan büyük gurur olamaz” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • yunus doğdu 9 yıl önce Şikayet Et
    RUM ASILLI. Vatandaşlarımız bayağı sevinmiş görünüyor..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
CHP provokatöre para yağdırmış: Sadece reklam için 10 milyon lira