Köşk'ten 30 Ağustos için Feyzioğlu'na davet

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ev sahipliğinde yapılacak 30 Ağustos Resepsiyonu'na, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu da davet edildi.

Köşk'ten 30 Ağustos için Feyzioğlu'na davet
Köşk'ten 30 Ağustos için Feyzioğlu'na davet
GİRİŞ 29.08.2014 10:51 GÜNCELLEME 29.08.2014 10:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ekibi, 30 Ağustos Resepsiyonu için davetiyeleri bir ay önceden hazırlattı. Ancak yeni cumhurbaşkanı henüz seçilmemiş olduğu için davetiyeler ilk kez isim belirtmeden “Türkiye Cumhurbaşkanı ve eşi” ifadesiyle basıldı.

Davetiyeler “A protokol” olarak bilinen siyasiler, yüksek yargı organları ve askeri temsilcilere iletildi. Bu isimler arasında Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı  Metin Feyzioğlu da yer aldı. Hürriyet'in edindiği bilgiye göre Feyzioğlu, yarın yapılacak bu resepsiyona gidip gitmeyeceğine henüz karar vermedi.

YORUMLAR 4
  • Eray Kılınç 9 yıl önce Şikayet Et
    MÜNEVVER KARABULUT !!!. Feyzioglu utanmadan sıkılmadan bu cinayetin avukatı olmadınmı??? Sokağa çıkmaması gerekir !!!!Birde bu avukatlık için kaç para aldığını belge ve makbuzlarıyla paylaşsan!sonuçta siyasete soyunuyorsun mal varlığını açıkla bakalım avukatlık ücretinide öğrenmiş oluruz!!!
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    GELMESİNE GEREK YOK.SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPTIĞI CHP DEN KATILAN OLUR NASIL OLSA.. Fevzioğlu katıldığı yerlere TBB ğini temsil için değilde CHP nin temsilcisi gibi katılıyor.CHP nin söylemek istediklerini o söylüyor.Bu durumda Fevzioğlunun katılmasına zaten gerek yok temsilcisi olduğu CHP den katılan olur nasıl olsa.
    Cevapla
  • Ali Haydar Bektaşi 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet idaresinde küslük olmaz.. Devlet idaresinde küslük diye birşey olmaz, fikir ayrılığı veya çözüm şeklinde farklı farklı yollar olabilir. Dün yaşanan yemin töreninde chp'nin yöntemi nasıl yanlışsa, tbb başkanının davet edilmemeside aynı şekilde yanlış olurdu. Artık bugünden sonra bu tip yanlışlara düşülmemesini, köşkle muhalefet arasında şahsi bir husumet olmamasına azami gayret gösterilmelidir.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Hakaret niteliği taşısın diye gelmez ! çünkü çok ard niyetli kişidir !. ....................!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!