Bakan Çavuşoğlu'nun babası ağladı

Mevlüt Çavuşoğlu'nun Dışişleri Bakanlığı'na getirilmesi babası Osman Çavuşoğlu tarafından sevinç gözyaşlarıyla karşılandı.

Bakan Çavuşoğlu'nun babası ağladı
Bakan Çavuşoğlu'nun babası ağladı
GİRİŞ 29.08.2014 17:04 GÜNCELLEME 29.08.2014 17:04

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu'nun, 62'nci Hükümet'te Dışişleri Bakanlığı'na getirilmesi, memleketi Antalya'nın Alanya İlçesi'nde sevinçle karşılandı. Baba Osman Çavuşoğlu, oğlunun kabine açıklanmadan birkaç dakika önce kendisini telefonla arayarak haberi verdiğini, karşılıklı sevinç gözyaşları döktüklerini söyledi.

TELEFONDA KARŞILIKLI AĞLADIK

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 62'nci Hükümet'te Mevlüt Çavuşoğlu'nu Dışişleri Bakanlığı'na getirmesi babası Osman Çavuşoğlu tarafından sevinçle karşılandı. Konya'nın Söbüçimen Yaylası'ndaki evinde tatilini geçiren baba Çavuşoğlu, "Tıpkı Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Başkanı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AB Bakanı olmadan önce olduğu gibi beni arayıp dua etmemi istedi. O da ben de telefonda karşılıklı ağladık. Kendisine 'Sayın Davutoğlu'na çok selam söyle' dedim. O sırada Sayın Davutoğlu yanındaymış, onun da bana selamı olduğunu, Ramazan Bayramı'nda beni Söbüçimen Yaylası'ndaki evimizde ziyaret ettiğinde olduğu gibi yine bol bol dua etmemi istediğini söylemiş. Yeni hükümet vatana millete ve Alanya'mıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
Çanakkale Savaşında neler yaşandı?