Feyzioğlu Köşk resepsiyonunda yok

Türkiye Barolar Birliği (TBB) Başkanı Metin Feyzioğlu, kendisine gönderilen 30 Ağustos resepsiyon daveti konusunda kararını verdi.

Feyzioğlu Köşk resepsiyonunda yok
Feyzioğlu Köşk resepsiyonunda yok
GİRİŞ 29.08.2014 18:53 GÜNCELLEME 29.08.2014 18:53
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Hürriyet'ten Aysel Alp'ın haberine göre Feyzioğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ev sahipliğinde yapılacak olan ilk 30 Ağustos resepsiyonuna "katılmayacağını" söyledi.

Feyzioğlu, Hürriyet'e yaptığı açıklamada, resepsiyona katılmama gerekçesini, "çok önceden belirlenmiş bir program" olduğunu söyledi. Feyzioğlu şöyle konuştu:

'BU BİR TEPKİ DEĞİL'
"Benimki kuşkusuz bir tepki değil. Yarın saat 18.00'da İstanbul Kadıköy'de yapılacak 30 Ağustos yürüyüşüne katılıyorum. ardından da saat 20.00'de konuşmam var. Bunların afişleri bile basıldı. Bu programı iptal etmem mümkün değildi. Yoksa bir tepki değil. Kişilerle olan ilişkim, kurumlarla olan ilişkimi etkilemez. Bu önceden verilmiş sözümüz olmasaydı, elbette ki resepsiyona katılacaktım"

'29 EKİM'E KATILIRIM'
Feyzioğlu, TBB Başkanı olarak daha önceki yıllarda katıldığı gibi, bundan sonra da 29 Ekim resepsiyonuna katılacağını da söyledi.
'DAVET GELMEMESİNİ DÜŞÜNEMEM BİLE'
Hürriyet'in, "29 Ekim resepsiyonuna davet gelmeme olasılığı olabilir mi" sorusuna karşılık ise şu yanıtı verdi:

"29 ekim için TTB Başkanı'na davet gelmemesini düşünemem bile. Çünkü bir Cumhurbaşkanı kendisine gelen bir davete kişisel tercihi olarak katılmayabilir. Ama, 29 Ekim gibi bir resepsiyona davet etmemesini düşünmek bile istemem. O zaman bir camiayı tamamen yok saymış olur. Devlet protokolünü de yok saymış olur. Onun polemiğine girmem, spekülasyonunu da yapmam."

YORUMLAR 8
  • Huseyin Yeter 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalanci bir avukat kivrikligi.. Neden katilamayacagina dair siradan delillerini hazirlamis. Aslinda elbette katilmamasi buyuk bir tepki ama bunu yutturmaya calisiyor. Usta yalanci avukat edasi ile.
    Cevapla
  • veysel kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne çok üzüldük, vah ki ne vah. . Böyle ukala birini değil resepsiyona çağırmak kapının önünden geçirmem...
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    GİT PARTİNE, TARAFINI BELLİ ET.. kılıçtaroğlu ile beraber küfür çalışması yaparsınız.
    Cevapla
  • arif kara 9 yıl önce Şikayet Et
    sevindik. millet le düşmanları herzaman karşı karşıya olmalı, cephemizi bilmeliyiz.
    Cevapla
  • hacegan_sufi 9 yıl önce Şikayet Et
    protokol derken?. zati aliniz adli yıl açılışında tamamı siyasi bir konuşmayı 1.5 saat sürdürürken protokol ihlal edilmiyor muydu acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı