'Paralel Yapı'da flaş gelişme!

Adana'da yürütülen "paralel yapı" soruşturması kapsamında tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 13 polis, açığa alındı.

'Paralel Yapı'da flaş gelişme!
'Paralel Yapı'da flaş gelişme!
GİRİŞ 29.08.2014 19:44 GÜNCELLEME 29.08.2014 20:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca "kişisel verileri usulsüz ele geçirme", "yok edilmesi gereken verileri yok etmeme", "özel hayatın gizliliğini ihlal" ve "resmi belgede sahtecilik" suçlarından başlatılan soruşturma kapsamında Adana, Diyarbakır, İstanbul, Kayseri, Konya ve Şanlıurfa'da gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan emniyet müdür yardımcıları H.D ve E.Y, şube müdürleri Y.Z.T, M.K, S.K. ve İ.S, emniyet amiri M.R.K, başkomiser F.İ, komiser yardımcısı Y.E. ile polis memurları A.Ö, N.A, S.A. ve C.B'nin açığa alındığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Yor umlu yor 9 yıl önce Şikayet Et
    Makine Muh.. Cok merak ediyorum Makine muh. Sen ne kullaniyon da bu kafaya sahipsin. Yoksa Ajdar da mi basladi siyasi yorumlar yazmaya. Akilli ol akilli. Yazdigini göndermeden söyle bir oku. Ne kullandigin cok belli olmasin.
    Cevapla
  • makine muh. 9 yıl önce Şikayet Et
    kapitalist. kapitalis oakdar vahşiki bunun en büyük artığı akp mileltin ekmek parasıyla oynamıştır sırf zenginliği için yazıklar olsun bunlar hep size destek verildiğ için bu hallere düştüler ama sizde okapasite bilgi kafa yok tipik mesutçu anapçılar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'