İstanbul polisinden dev operasyon

Bayrampaşa'da 650 polis ile yapılan narkotik ve asayiş suçlarına yönelik operasyonda, 3'ü aranan olmak üzere 4 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 30.08.2014 00:40 GÜNCELLEME 30.08.2014 00:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cevatpaşa, Muratpaşa ve Altıntepsi mahallelerinde akşam saatlerinde başlatılan operasyon çerçevesinde kontrol altına alınan sokaklarda kişilerin üst araması ve GBT sorgulaması yapıldı, araçlar kontrolden geçirildi. Kıraathane, ev ve internet kafelerde denetimler gerçekleştirildi.

Polis helikopterinin de havadan destek verdiği operasyona, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yanı sıra Asayiş, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekipleri ile motosikletli polis timlerinden oluşan 650 polis katıldı.

Operasyonda 450 kişiye GBT uygulaması yapılırken, 3'ü çeşitli suçlardan aranan 4 kişi gözaltına alındı. İş yeri, ev ve kıraathane baskınlarında 340 gram bonzai, 40 gram kokain ve bir miktar esrar ele geçirildi. Aramalarda uyuşturucu maddelerin yanı sıra döner bıçağı ve pala gibi kesici aletlere de el konuldu.

Yapılan denetimlerde, trafik kurallarına uymayan ve evrakında eksiklik olan 6 sürücüye de işlem yapıldı.

Yetkililer, asayiş ve narkotik operasyonlarının kent genelinde devam edeceğini kaydetti. 

YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bre Hasancan, devletin işi görmezden gelmek değildir. Elbet zulmedenler saptanıp cezasını çekecektir. Kanuni Sultan Süleyman Han!!. Ayasofyanın kapılarıyla beraber 'ruhumuzu' kilitlediler; Ruhumuzu kilitlemek için Ayasofyayı kilitlediler ! Necip Fazıl KISAKÜREK. Fatih Sultan Mehmet Hanın Fethettiği Ayasofya,lı İSTANBUL elbette ayyaş çapulcu ve kopuklardan temizlenecek.
    Cevapla
  • m.e.yanbeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    barlar pavyonlara neden baskın yok. zenginlerin mekanı olan barlar pavyonlara neden baskın yok...sadece kıraathane ve ucuz kafeler mi uyuşturucu satıyor kullanıyor...ya da oteller.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MİT'ten nokta operasyon: Rojda Bilen etkisiz hale getirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!