İstanbullular için çok kritik uyarı

İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle 07.00 ile 16.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbullular için çok kritik uyarı
İstanbullular için çok kritik uyarı
GİRİŞ 30.08.2014 00:25 GÜNCELLEME 30.08.2014 08:08

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, Topkule, Mahmutbey Köprüsü, Vatan Caddesi (Aksaray Metro İstasyonu'na kadar), Mahmutbey yolu ve Topkule arası, Oğuzhan Caddesi, Topkapı, Edirnekapı Kavşağı ve Vatan Caddesi kesişim noktası ile Mahmutbey Köprüsü ve Sultançiftliği kavşağı arasında kalan yol trafiğe kapalı olacak.

D-100 Karayolu'ndan Vatan Caddesi'ne gidecek sürücülerin, Haliç Tüneli-Edirnekapı-Fevzipaşa Bulvarı-Aksaray veya Haliç Tüneli-Ayvansaray ışıklardan Balat Yolu'nu takiben Unkapanı ve Sirkeci istikametini, E-80 Karayolu'nu kullanacak sürücülerin, Milliyet Gazetesi karşısından TEM istikametini, Sahil Yolu'nu kullanacak sürücülerin ise sahil güzergahından Yenikapı-Kumkapı-Sirkeci istikametini kullanmaları gerekiyor.

Fatih istikametinden hastanelere intikal edecek sürücüler, Atatürk Bulvarı-Aksaray ve Millet Caddesi güzergahını kullanabilecek.

Vatan Caddesi'ni kullanarak Fatih'teki hastanelere gelmek isteyen gerek ambulans sürücüleri, gerekse diğer sürücüler, sahil yolunu tercih ederek Samatya'dan Cerrahpaşa-Çapa-Haseki veya Vakıf Gureba hastanelerine intikal edebilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...