CHP'li Moğultay'ın kardeşine silahlı saldırı

Tunceli’de, DYP-CHP koalisyon hükümetinde bakanlık yapan Mehmet Moğultay’ın kardeşi Yaşar Kemal Moğultay'a, silahlı saldırıda bulunuldu

CHP'li Moğultay'ın kardeşine silahlı saldırı
CHP'li Moğultay'ın kardeşine silahlı saldırı
GİRİŞ 29.08.2014 22:57 GÜNCELLEME 29.08.2014 22:58

Tunceli’de, DYP-CHP koalisyon hükümetinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı görevlerinde bulunan Mehmet Moğultay’ın kardeşi Yaşar Kemal Moğultay'a, silahlı saldırıda bulunuldu. Moğultay bacağından yaralanırken, saldırıyı düzenleyen Fırat E. ise çevrede bulunan vatandaşların linç girişimi nedeniyle yaralandı. 

Tunceli merkez Moğultay Mahallesi Sanat Sokağı üzerinde işyeri bulunan Yaşar Kemal Moğultay’ın işyerine saat 20.30 sularında gelen müteahhit Fırat E. ile Moğultay arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışmanın ardından Fırat E., yanında getirdiği pompalı tüfekle işadamı Moğultay’a iki el ateş etti.

Moğultay, bacağından yaralanırken çevrede bulunan vatandaşlar, Fırat E.’ye linç girişiminde bulundu. Sağduyulu vatandaşların araya girmesiyle yaralanan Moğultay ve Fırat E., olay yerine gelen ambulanslarla Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri de olayın olduğu yerde inceleme çalışmaları başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...