Org. Özel'den çarpıcı çözüm süreci açıklaması

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Çankaya Köşkü'nde verilen 30 Ağustos Resepsiyonu'nda önemli açıklamalarda bulundu.

Org. Özel'den çarpıcı çözüm süreci açıklaması
Org. Özel'den çarpıcı çözüm süreci açıklaması
GİRİŞ 30.08.2014 21:26 GÜNCELLEME 31.08.2014 07:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Org. Özel, paralel yapı soruşturmasıyla ilgili  "MİT ve Emniyet'ten belge istedim bana ulaşmadı. Hükümete 30 yıllık ihraç kararlarını verdik." dedi. 

Necdet Özel, Çankaya Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Emine Erdoğan evsahipliğinde gerçekleştirilen 30 Ağustos resepsiyonunda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"MİT VE EMNİYET'TEN BELGE İSTEDİK GELMEDİ"

Özel, paralel yapı soruşturmasıyla ilgili yaptığı açıklamada  "MİT ve Emniyet'ten belge istedim, bana ulaşmadı. Hükümete 30 yıllık ihraç kararlarını verdik" dedi.

Org. Özel, Balyoz davasında kararın verildiğini belirterek, "Dileğim yargılanan askerlerin beraat etmesi" diye konuştu.

"ANALAR AĞLAMASIN İSTERİZ"

Orgeneral Özel çözüm süreciyle ilgili de "Kırmızı çizgilerimiz aşıldığında gerekli cevabı veririz. Hükümet, yol haritası bize vermedi, verirse görüşümüzü belirtiriz." dedi. Özel, " Hükümet silahsız çözeceğini söyledi, analar ağlamasın isteriz. Yol haritasını basından okuyoruz, keşke görüşümüz sorulsaydı." dedi. 

ADLİ AÇILIŞA KATILMAYACAĞIM

Orgeneral Necdet Özel, “Adli yılın açılışına katılacak mısınız” sorusuna, “Pazartesi Balıkesir’de programım var. Bu nedenle sabahki açılış törenine katılamıyorum. Ancak bir aksilik olmazsa akşam resepsiyona katılacağım. Hukuk devletine inanıyorum. Yargı da bu ülkede bir erktir. TSK olarak bu güce saygı duyuyoruz” yanıtını verdi.

YORUMLAR 4
  • Kamil CANDAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanın memuru Özel, Siyasi demeç veremezsin!. Bu sorumsuz açıklamalara ceza verilmeli. Hukukta var ancak o uygulamada yok. Ey Necdet! Sen kurucu irade misin sana ülke meselelerini soracak hükümet. Milletin iktidarı ne derse onu yapacaksın! Hala eski Türkiye sevdalıları var anlaşılan! Derhal görevden alınmalı! Vesselam
    Cevapla
  • aydın erkil 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ ANALAR DAHA ÇOK AĞLIYOR. çözüm süreci bahanesiyle akp nin de siyasi çıkar hesaplarıyla Apo cezaevinden çıkartılacak ve doğu bizden kopartılmış olacak. Sehitlerimizin kemikleri sızlamakta. bunların anaları göz yaşı dökmekte ama şimdi gözyaşlarını daha da fazla akıtacaklar, şehitlerimiz boş yere kendilerini feda etmişler. Neden 30 yıl beklediniz vatan toprağını vermek için hem bilmem kaç bin vatan evladı bu yüzden toprak altında yatmazdı şimdi. ANALAR DAHA DA ÇOK AĞLIYOR MERAK ETMEYİN
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    AKP ve BOP eşbaşkanlığı . böylesine önemli konuda genel kurmay başkanının yaptığı açıklamalar manidar tabi anlayabilenlere ... AKP yetkilileri kendilerini dev aynasında görmeye devam ettikçe ülkenin iç ve dış güvenliği nereye varır
    Cevapla
  • kamuran aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Açıklamaya gel. Şimdiye kadar neredeydin mübarek
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...