Yavuz Bingöl'e tehdit mesajları yağdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber Yemen Türküsü'nü söyleyen Yavuz Bingöl'ü adeta linç ettiler.

Yavuz Bingöl'e tehdit mesajları yağdı
Yavuz Bingöl'e tehdit mesajları yağdı
GİRİŞ 01.09.2014 09:23 GÜNCELLEME 01.09.2014 12:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Başkomutan'' sıfatıyla Çankaya Köşkü'nde verdiği ilk 30 Ağustos resepsiyonunda, AK Parti Kongresi'nde dediği gibi 77 milyona el uzattı. Köşk'ün bahçesinde düzenlenen resepsiyona siyaset, iş dünyası, sanat ve spor camiasından 3 bin 500 davetli katıldı. 

ELİTLERİN RESEPSİYONU DEĞİL  

Erdoğan "77 milyona elimi uzatıyorum" sözünü kanıtlarcasına 30 Ağustos Resepsiyonu'nda toplumun tüm kesiminden gelen davetliler ile tek tek tokalaştı. Holding patronundan muhtara, Genelkurmay Başkanı'ndan rütbesiz askere kadar herkes ilk kez bir Köşk resepsiyonunda temsil edildi. Öğrenci, sporcu, sanatçı, işadamı, asker, sivil, bürokrat, siyasi, engelli, aktör ayrımı yapmayan Erdoğan, "Milletin Başkanı" olduğunu gösterdi. 

HER BÖLGEDEN BİR MUHTAR GELDİ  

Konuklar arasında Aydın Doğan, Ali Sabancı, Jak Kamhi, Bülent Eczacıbaşı gibi iş dünyasının ağır toplarının yanı sıra engelli vatandaşlar, yedi bölgeden temsilen muhtarlar ve genç öğrencilerin de bulunması dikkat çekti. Erdoğan adeta, toplumun tamamını kucakladığı mesajını resepsiyonda veriyordu. Gençler ve engellilere özel ilgi gösteren Erdoğan sanatçıları da kırmadı. Onlarla tek tek poz verdi.

Resepsiyonda Zafer Bayramı'nın şarkısı olarak bilinen ve Atatürk'ün de en çok sevdiği eserlerden olan Yemen Türküsü çalınırken, Erdoğan da sanatçı Yavuz Bingöl ile beraber bu türküye eşlik etti. Bu sahne resepsiyonun en renkli anları olarak kayıtlara geçerken, daha önce Erdoğan'ın iftar davetine katıldığı için eleştirilen Yavuz Bingöl yine nefret söylemlerinden nasibini aldı. Yavuz Bingöl'ün Cumhurbaşkanı'yla düeti, bazılarını bir kez daha rahatsız etti. 

HAKARET VE TEHDİT MESAJLARI

Atatürk'ün mekanında, O'nun en çok sevdiği türkünün seslendirilmesi Türk halkının iradesini kabullenemeyen kesimleri yeniden sinirlendirdi. Her fırsatta kendi yaşam özgürlüklerine yapılan müdahaleden ve hükümet merkezli mahalle baskısından şikayet edenler, Bingöl'ü hedef tahtasına koydu. 

Sanatçıya telefonu ve sosyal medya üzerinden gönderilen hakaret ve tehdit dolu mesajlar, "Bu ne yaman çelişki" dedirtti. Yavuz Bingöl, kendi meslektaşlarından bile tepkiler alırken, bu haksız saldırıdan bunaldı. Telefonlarını kapatıp mahalle baskısından kaçmak ve kafasını dinlemek üzere annesinin evine kapandı. 

ANNE EVİNE GİTTİ

Sanatçı Yavuz Bingöl, daha önce Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı'na adaylık sürecinde verdiği iftara katılmıştı. Bunun üzerine eleştirilince "Filistin için gittim" demişti. Bingöl bu kez 30 Ağustos Resepsiyonu'nda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraber Yemen Türküsü'nü söyleyince hedef tahtası oldu. 

Halkın iradesini hazmedemeyenler öfkelerini Bingöl'den çıkartmaya kalktı. Bingöl'ün telefonu sabaha kadar susmadı. Sosyal medyadan ise binbir türlü hakaret ve tehdit yağdı. Bunlardan sıkılan sanatçı ise çareyi annesinin evine kapanmakta buldu.

YORUMLAR 13
  • kenan güler 9 yıl önce Şikayet Et
    DEMOKRATLAR YA.... hani demokratlardı hani ırkçı değillerdi hani aydınalardı hani sınıf farkı gözetmezlerdi hani eşitlikden yanalardı hani ayrımcı değillerdi hani birlşetiricilerdi... falan ..falan.. filan.. filan bu ülkeyide bu insanlarıda bölmeye ayrıştırmya hatta birbinie düşürmeye çalışanların kim olduğu besbelli CHP VE ONUN YANDAŞLARI YANDAŞ MEDYLARI.. ELİNİZİ GÖRDÜK..
    Cevapla
  • Hakkı Trabzonlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Azınlıkta kalanlar. Tayyip Erdoğanın önlenemez yükselişini Haset ve Kıskançlıklarından çatlayarak seyretmek zorunda kalan Tayyip Erdoğan Düşmanları, ne yapacaklarını bilmez bir halde sağa sola saldırıyorlar. sakın onlardan korkma YAVUZ BİNGÖL . Sesleri ve şamataları fazla çıkıyor ama onlar azınlıkta kalan ve ne yapacaklarını bilmeyenlerdir. Sessiz Çoğunluk seni ve senin gibileri takdir ediyor sakın kederlenmeyesin.ve Yeis e kapılmayasın seni takdir edenler çok daha fazla. ama şamatacı değiller.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    zannetmeyin ulusalcilar. bunlar cakma ulusalcilar yani model bunlar sanmayin chp li dirler diye:) en buyuk ozellikleri interneti iyi kullanirlar okullari yonetirler bayagi bir silahlarii vardir ellerinde mini bilgisayarlar ile isleri gibi mahalle baskisi yapma vazifesi icin kullanirlar herhalde malum okullar da tati
    Cevapla
  • Muhammet Özdemir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili Yavuz, elbette "Yeşerecek buğday tanesi". Hani türküde söylüyorsun ya: Dinle kar altında kalın buğday tanesi... diye güzel bir türküyü söylüyorsun ya... .... Her yanında allı güllü, Güller açar türlü türlü Bu fırtına geçer belli Yeşereceksin.... Yeşerecek ümitler...
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Hazmedemeyenler ; ÇATLAR !. bu çatlayanlar bizi ırgalarmı ? yoch !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu