PKK'nın çakma tankları

PKK, kamyon, kamyonet, pikap ve iş makinelerinin demir zırhlarla kuşatıldığı tank ve panzer görünümlü araçlar üretmeye başladı.

PKK'nın çakma tankları
PKK'nın çakma tankları
GİRİŞ 01.09.2014 11:10 GÜNCELLEME 01.09.2014 11:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

PKK, IŞİD'e karşı sıcak çatışmalarda kullanmak amacıyla tank görevi gören zırhlı araç yaptı.

Zırhlı sistemler terör örgütü tarafından özel olarak tasarlanıyor. Sanayilere götürülen kamyon, kamyonet, pikap ve iş makinelerinin demir-çelik ile kaplanmasının ardından ağır silahlar ekleniyor.



Zırhlı araçlar, çatışmalarda en önde kullanılıyor. Araçlar aynı zamanda çatışma bölgesindeki yaralıların çıkarılmasında ambulans görevi de görüyor.

Ayrıca bu araçlara Kürtçe’de şahin anlamına gelen ‘Baz’ adının verildiği ifade ediliyor..

YORUMLAR 9
  • omer kas 9 yıl önce Şikayet Et
    ip ucu. işte böyle pkk güçleniyor ne kadar küçüklensede adamlar istanbulun göbeğinde işite operasyon yapıyor ve 6 kişi gözaltına alıyorlar işte gerçek paralel yapı bu. ama nasıl oluyorsa sizin sayenizde vatandaş göremiyor artık bu gerçekleri vatandaşın görmesine izin verin lütfen yoksa daha çok şehit verilecek.
    Cevapla
  • EVLÂDI OSMANLI 9 yıl önce Şikayet Et
    FIRAT BOYAN KARDEŞİM. erkan çetinin bahsettiği yer ebelerinin tarafında sen ben bilmeyiz kardeşim.
    Cevapla
  • metin yaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Amaç Hilafet meselesini bulandırmak. Tayyip Erdoğan'ın hilafeti ilan etmesinden korkuyorlar. Hadiseyi sulandırmak için evvela Pensilvanya'yı harekete geçirdiler. Tutmayınca İşid'i devreye soktular. İşid'in esas patronu kim, David Petraus, eski CİA ajanı. Bağdadi dedikleri adam; esas ismi: Shimon Eilot, CiA ajanı. Tek gaye Halifelik ilanlarını sulandırmak, lakin nafile. Hilafet Atatürk'ün vasiyetinde bile var. Allah bir şeyi ol dedi mi, hemen olur. Kimsenin engle olmaya gücü yetmez.
    Cevapla
  • erkan çetin 9 yıl önce Şikayet Et
    firat boydan. fazla uzak degil , malatyadan asagı baktın mı taaa ırakın içlerine dogru görürsün , yani anlayacağın uzay bilimi ile alakası yok. format at hard diskine
    Cevapla
  • Firat Boyan 9 yıl önce Şikayet Et
    erkan çetin. Kürdistan dediğin yer nerede? haritada yerini nerede? Uzay bilimiyle mi uğraşıyorsun yoksa? Bilmediğimiz gezegenlerde bir yerlerde ülke mi kurulu da NASA'nın bile haberi olmamış?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!