Erdoğan'ın uçağı 3 günde bu hale geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan için alınan ve 29 Ağustos'ta Türkiye'ye gelen Airbus 330-200 tipi uçak 3 günde kırmızı beyaz renklere boyandı.

GİRİŞ 01.09.2014 11:44 GÜNCELLEME 01.09.2014 11:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk yurtdışı gezisine HABOM hangarında boyanan ve ’TUR’ adı verilen uçakla gidiyor.

Modifikasyonu 2,5 yılda tamamlanan ve geçtiğimiz Cuma günü İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na inen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk yurtdışı seyahatinde kullandığı VIP uçağına ’TUR’ adı verildi.

THY’nin HABOM hangarında boyanan kabini 90 koltuklu Airbus A330-200 Prestige tipi uçağın bir tarafına ’Türkiye Cumhuriyeti’ diğer tarafına ise ’Republic of Turkey’ yazıldı. Kuyruğu ve gövde altı kırmızıya boyanan uçağın kuyruğunda TC-ANA uçağındaki gibi dev bir ay-yıldız bulunuyor.

Bugün ilk yurtdışı gezisini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TC-TUR uçağıyla önce Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’ne uçacağı ardından yurtdışı gezisine devam edeceği belirtildi.

YORUMLAR 4
  • iborotti 9 yıl önce Şikayet Et
    önemli klşilere yanlış uygulama. yakın bir zamanda putinin uçağı sanılarak vurulan yolcu uçağı böyle bir uygulama için kötü örnek.ne kadar biz sevsekte düşmanı sevmeyeni çok olan bir kişi için hele yurt dışı uçuşlarında sade diğer uçaklardan ayrılmayacak bir boya olması daha güzel olurdu.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeni Türkiyemize yakışır !. Valla çok gururluyum ! başkasının varda bizim neden olmasın !
    Cevapla
  • osman candan 9 yıl önce Şikayet Et
    güvenilir mi acaba?. pek güvenilir gelmedi bana, nede olsa abd malı, her an fişi çekilebilir gibi geldi bana, bence tedbirli olunmalı...
    Cevapla
  • kasım yurtlu 9 yıl önce Şikayet Et
    BU HALKIN HAYR DUALARI SENİNLE UZUN ADAM RTE. ALLAH seni kem gözlerden, pensilvanyalı alim müsveddesinin beddualarından muhafaza etsin. Sana ne beddua ettiyse misliyle ona ve destekçilerine döndü. Biz seni ALLAH için seviyor destekliyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!