40 bin öğretmen ne zaman atanacak?

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'dan atama bekleyen onbinlerce öğretmen adayına müjde.

40 bin öğretmen ne zaman atanacak?
40 bin öğretmen ne zaman atanacak?
GİRİŞ 03.09.2014 00:05 GÜNCELLEME 03.09.2014 01:39
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Katıldığı televizyon programında soruları yanıtlayan Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, öğretmen atamalarının ne zaman yapılacağıyla ilgili sorulara da yanıt verdi.

Avcı, "12 ya da 14 Eylül'e yetiştirmeyi planlıyoruz" dedi.

TEOG'DA YERLEŞTİRME KARMAŞASI

Milli Eğitim Bakanı Avcı, uzak okullara yerleştirilen öğrencilerin sisteme girmemiş olan öğrenciler olduğunu, bu öğrencilerin nakillerle dengesini bulacağını söyledi. 

EYLÜL AYI BOYUNCA NAKİLLER AÇIK TUTULUYOR

Eylül ayı sonuna kadar nakillerin açık tutulduğunu belirten Avcı, Her Cuma günü boş kontenjanların ilan edildiğini, öğrencilerin de nakil için talepte bulunduğunu hatırlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyük şehirlerde öğretmen fazla. küçük ilçe ve köylerde öğretmen açığı hat safada kişilere göre tayin açılıp iptal ediliyor
    Cevapla
  • macit pekseçer 9 yıl önce Şikayet Et
    eskinin karanlığında boğulursun!. eğer şu 12 yıllık süreçte yapılan öğretmen atamalarının eskiye nazaran ne kadar fazla olduğunu göremiyorsan buradaki 40 bin kişinin ataması yapılırken her şeyin tek tuş ataması ile bittiğini zannediyorsan bunun maliye bakanlığındaki milli eğitim bakanlığındaki çalışmalarını göremiyorsan sen eskinin karanlığında kör olmuşsundur arkadaşım maalesef merhemi de çok zor bu meretin ! yeni türkiye bu deyip gevelenir durursun ! biz eski Türkiye de maaşların yatmadığı zamanı da biliyoruz bilmem sen biliyon mu :)
    Cevapla
  • Metin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    yENİ TÜRKİYE. Okullar açıldıktan sonra öğretmen ataması yapacaklar.Yeni Türkiye bu herhalde.
    Cevapla
  • mustafa orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    ÖĞRETMEN ADAYININ DERDI BU HABERDE DEĞİL. Öğretmen adayları kontenjanları beklıyor herkes bır hayat kurmak ıcın bır kişinin agzından cıkacak sızden su kadar kısı alacagız sozunu beklıyor oysa cıkıp 5ıncı kez aynı acıklama eylul15e kadar atama olacak bunu ezberledık lutfen bakan bey su branstan bu kadar kısı alacaız dıye soyleyın bızde onumuzu zaten goruruz ve tek temennımız branslara 1500 kişiye her branstan yayılması
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler