Atama kararları Resmi Gazete'de

İçişleri Bakanlığının vali yardımcılıkları, kaymakamlık ve bazı kurumlara yaptığı atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Atama kararları Resmi Gazete'de
Atama kararları Resmi Gazete'de
GİRİŞ 03.09.2014 02:59 GÜNCELLEME 03.09.2014 02:59

İçişleri Bakanlığının Resmi Gazete'de yer alan atama kararlarına göre, bakanlığın Personel Genel Müdür Yardımcılığına Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İlhami Aktaş atandı.

Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcılığına Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Aydın Baruş getirildi. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığına Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İlker Arıkan atandı. Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcılıklarına ise Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Osman Hacıbektaşoğlu ile Pursaklar Kaymakamı Salih Bıçak, uygun görüldü.

Bakanlığın Mülkiye Başmüfettişliği ve Eğitim Dairesi Başkanlığı ile 18 hukuk müşavirliğine, 6 daire başkanlığına, 9 şube müdürlüğüne de atamalar yapıldı. 

Başta İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Eskişehir olmak üzere yaklaşık 70 farklı ilin vali yardımcılık görevlerine de 67 kişi vali yardımcısı olarak görevlendirildi. 

Büyükçekmece, Zeytinburnu, Kartal, Çankaya, Meram, Körfez ve Pursaklar, ilçeleri kaymakamlığı ile 316 farklı ilçenin daha kaymakamlıklarına atamalar yapıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...