Ağrı'da okuldaki bayrağı çocuklar indirmiş

Ağrı’daki bir ilkokula girip Türk bayrağını da indirip yırtanların, yaşları 9 ile 12 arasında değişen 5 çocuk olduğu bildirildi.

Ağrı'da okuldaki bayrağı çocuklar indirmiş
Ağrı'da okuldaki bayrağı çocuklar indirmiş
GİRİŞ 08.09.2014 14:29 GÜNCELLEME 08.09.2014 14:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genelkurmay’ın internet sitesinden 6 Eylül günü yaptığı açıklamada Ağrı’nın Taşlıçaş İlçesi’ne bağlı Bayıraltı Köyü’ndeki okula giren kimliği belirsiz kişilerin duvarda asılı olan Atatürk maskına ve sınıflara zarar verdiğini, bayrak direğindeki Türk bayrağını da indirerek yırttığını duyurdu. 

Bugün sabah saatlerinde köye giderek incelemelerde bulunan Vali Mehmet Tekinarslan, öğrencilere eğitim- öğretim döneminin hayırlı olmasını diledi. 

Vali Mehmet Tekinarslan köyde incelemelerde bulunurken Valilik’ten de konu ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Bahse konu olay ilimiz jandarması tarafından yapılan araştırma ve takip neticesinde, 08 Eylül 2014 günü aydınlatılmış, okula girme ve söz konusu diğer fiillerin, yaşları 9- 12 arasında değişen 5 çocuk tarafından gerçekleştirildiği ve çocukların okulda yaklaşık 1 saate yakın kaldıkları anlaşılmıştır. Konu hakkındaki adli tahkikat Taşlıçay Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülmektedir. Ayrıca ilgili milli eğitim ve jandarma personelinin olay ile ilgili kusur ve ihmaline ilişkin valiliğimizce idari soruşturma başlatılmıştır" denildi.

YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    BAYRAK OLAYI. Hadi bayrağı ufak çocuklar yırtmışda,bunu oralardan kimse görüp engel olmamış mı peki... çocukların yaşı küçük olduğu için ceza verilmez diye birileri tarafından yönlendiridiği muhakkak. ve okulun içinde en azından hırsızlığa karşı bir hademe vardır sanırım,vede belki güvenlik kameraları. hadi diyelim çocuklar okul bahçesinde bayrağı yırtmadılarda,çocuklar oyun oynarken bir sapık geldi ve çocuklara tacizde bulunmaya kalktı diyelim,bunuda mı kimse görüp engel olmayacaktı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim