50. turda da bitmeyen seçim

Yargıtay Başkanvekilliği için yapılan ve adli tatilde verilen aranın ardından bugün devam edilen seçimde 50. turda da sonuç alınamadı.

50. turda da bitmeyen seçim
50. turda da bitmeyen seçim
GİRİŞ 08.09.2014 17:44 GÜNCELLEME 08.09.2014 17:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yargıtay Birinci Başkanvekili ve Hukuk Genel Kurulu Başkanı Mahmut Bilgen'in yaş haddinden emekliye ayrılmasıyla boşalan başkanvekilliği için yapılan seçimde 50. turda da sonuç alınamadı.

Yargıtay Büyük Genel Kurulunca 30 Haziran'dan bu yana yapılan ve adli tatil döneminde ara verilen seçim turlarına bugün devam edildi.

Yargıtay Birinci Başkanvekilliği için Yargıtay 19. Hukuk Dairesi Başkanı Seyit Çavdar, Yargıtay 11. Hukuk Dairesi Üyesi Ahmet Özgan ve Yargıtay 4. Hukuk Dairesi Üyesi Kamil Kancabaş yarışırken, toplam 50 turda hiçbir aday Yargıtay üye sayısının salt çoğunluğu olan 194 oyu alamadı.

Başkanvekilliği seçimine, yarın devam edilecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    KOSKOCA ADAM OLMUŞLAR,EĞİTİM ALMIŞLAR AMA HİZİP,KUTUPLAŞMA YARGI DADA HAD SAFHADA.EN İYİSİ SEÇİM ŞARTLARINA SAYI ŞARTI GETİRECEKSİN.BECEREMEZLERSE OTOMATİKMEN GÖREVLERİ BİTİP BAŞKALARI GELMELİ. . KOSKOCA ADAM OLMUŞLAR EĞİTİM ALMIŞlar ama kutuplaşma,hizipçilik ne yazıkki yargıdada had safhada. Yargıda dosyaların neden birirktiği zaten bu çalışmalardan belli oluyor.Bu gibi seçimlerde ya eleme,ya seçim sayısı getirip seçilme işini yokuşa sürdürmeyeceksin.Yinemi olmadı o zaman topyekün görevlerini bırakmak zorunda kalmaları seçim işini hızlandıracaktır.Hatta uzayan seçimde maaşlarından para kesintisine gidileceğini söylemen bile kesin çözüm olur.Dahada olmadı millete ve temsilcilerine seçtireceksin kendi kendilerine seçimi beceremiyorlarsa.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!