Azerbaycan'a 'savunma' çıkarması

Türkiye, Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'na SSM'nin yanı sıra 31 savunma sanayi firması ve kuruluşu ile katılacak.

Azerbaycan'a 'savunma' çıkarması
Azerbaycan'a 'savunma' çıkarması
GİRİŞ 09.09.2014 10:17 GÜNCELLEME 09.09.2014 10:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Azerbaycan Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı (ADEX), 11-13 Eylül tarihlerinde Bakü'de yapılacak. Türkiye, fuara Savunma Sanayii Müsteşarlığının (SSM) yanı sıra 31 savunma sanayi kuruluşu ile en geniş katılım sağlayan ülke olacak.

Edinilen bilgiye göre, ADEX, 11-13 Eylül arasında Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek. Fuara 33 ülkeden, 168 yerli ve yabancı firmanın katılım sağlaması beklenirken, Türkiye, SSM'nin yanı sıra, aralarında Aselsan, Havelsan, TAİ'nin de bulunduğu 31 savunma sanayi kuruluşu ile en geniş katılım sağlayacak ülke konumunda bulunuyor.

Azerbaycan, söz konusu fuarla askeri işbirliği konularının geliştirilmesi ve son yıllarda ürettiği ürünlerin dünya pazarına sunulmasını hedefliyor.

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz'ın katılması beklenen fuara, Savunma Sanayii Müsteşarı İsmail Demir iştirak edecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    ABD ' de neoconların ve siyonist yahudi baronlarının yaşadığı yerleri (malikane, şato vs.) vurmak lazım.. vurulacaksa önce buraları vurmakta yarar var; çünkü ekonomi çökerse sanayi çöker, üretim durur, bu başları vurduğumuzda düzen daha hızlı yıkılır.
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    ARTIK ABD yi VURAMAYAN SİLAH... ARTIK ABD yi VURAMAYAN SİLAH, SİLAH DEĞİLDİR ! ! ! menzil olarak ABD yi vuramayan silah silah değildir ! ! ! zaten büyük devletlerin çogu silah konseptlerini buna göre ayarlamaya başladı ! ! ! ABD cografi olarak uzak oldugu için vurulmaktan kurtuluyor AMA çok yakında bu sona erecek ABD nin kuklalarıyla ugraşmak yerine direkt olarak ABD vurulacak ! ! peki bu nasıl olacak ? ABD nin kuklalarındaki üsleri sayesinde dünyanın herhangi bir yerini vuracak imkana sahip oluyor ANCAKKKK diğer büyük ülkelerde bunun panzehirini bulmuş durumdalar YÜZEN ÜS inşa etmeyi düşünüyorlar ! ! ! YANİ bunu bir uçak gemisi gibi düşünün YANİ küçük bir ada gibi yada petrol platformu gibi AMA bu yüzen üs devamlı dolaşmayacak ABD yakınında uluslararası sularda bir yere gidip demir atacak ve burada tabiki ABD nin kuklalarındaki üsler gibi üs görevi görecek ! ! ! tabi sadece bu değil ABD yi vuracak imkanlara kavuşmak için daha bir sürü projeleri olduguna sanıyorum zaten bir kaç tanesi açık açık söyleniyor ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor