Öğretmen atama kontenjanları açıklanıyor

Milli Egitim Bakanliğı 40 bin öğretmen atamasına iliskin kontenjanların bu gece ilan edileceğini acıkladı.

Öğretmen atama kontenjanları açıklanıyor
Öğretmen atama kontenjanları açıklanıyor
GİRİŞ 10.09.2014 17:59 GÜNCELLEME 10.09.2014 18:09
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Öğretmen adaylarının merakla beklediği atama kararıyla ilgili önemli haber geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 40 bin öğretmen atamasına ilişkin kadro kontenjanlarını bu gece ilan edeceği bildirildi.

Bakanlık yetkililerinden alınan bilgiye göre, 40 bin öğretmen atamasına ilişkin kadro kontenjanları bu gece MEB'in resmi internet sitesi "www.meb.gov.tr"den duyurulacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 4
  • muhammed baki 9 yıl önce Şikayet Et
    bir tavsiye. öğretmenlerin ek derslerle beraber aldıkları toplam ücret normal memur maaşına çekilmeli ve 60.000 öğretmen alınmalı. çünkü bir öğretmen ek dersler vs. ile 3000 tl maaş alıyor. 4 yıllık üniversite mezunu bir memur ise 2020 tl...
    Cevapla
  • Monte Cristo 9 yıl önce Şikayet Et
    ey insanlık adlı kişi. O zaman ölecez diye hayatta hiçbirşey yapmasın insanlar sonuçta nasılsa ölecez mantığa bak.Bu atama için gecesini gündüzüne katıp çalışan bugünü bekleyen insanlar var hayatta hiçbir gayesi ve amacı olmayanlar senin yorumuna katılırlar.
    Cevapla
  • ömer deniz 9 yıl önce Şikayet Et
    FAKÜLTELER YENİDEN YAPILANDIRILMALI. Eğitim fakülteleri ve fen-edebiyat fakülteleri ihtiyaçlar gözetilerek yeniden yapılandırılmalı. Oralara harcanan kaynaklar, elemanalar, binalar tıp gibi ihtiyaç duyduğumuz alanlarda daha fazla kontenjan oluşturmak için kullanılmalı.
    Cevapla
  • Ey İnsanlık! 9 yıl önce Şikayet Et
    Abartmayın yaa.... Nedir bu öğretmen atamalarındaki sonsuz heyecana kapılanlar?Arkadaş zannedersin ki sanki cennete girmeye hak kazanacaklar.Kardeşlerim.İşli,işsiz farketmez amellerimiz yerlerde sürünüyor.Yalan,riya,sahtekarlık fuhşiyat almış başını gidiyor.Elbette öğretmen adayı arkadaşlarımı anlıyorum ama bu öğretmenlik sizin dünyadaki cennetinizmiş düşüncesi vermesin.Hayat bundan ibaret değil.Bu olayı abartmayın.Herşey olacağına varıyor.En sonunda gireceğimiz 2mt lik bir mezar.Bunu unutmayın..Hesap gününe az kaldı bunuda unutmayın..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!