Eylem yapan anneler Ankara'ya hareket etti

Çocukları PKK tarafından kaçırılan aileler, Ankara’da eylemlerini sürdürmek için yola çıktı.

Eylem yapan anneler Ankara'ya hareket etti
Eylem yapan anneler Ankara'ya hareket etti
GİRİŞ 10.09.2014 20:56 GÜNCELLEME 10.09.2014 20:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çeşitli tarihlerde PKK kaçırılan çocukların aileleri eylemlerine Ankara’da devam edecek. Diyarbakır’da Şeyh Sait Meydan’ında sürdürdükleri eylemlerini aldıkları ortak kararla Ankara’da sürdürecek aileler, bugün yola çıktı. Oturma eylemi yapan aileler, Ankara’da TBMM önünde oturma eylem yapacaklarını dile getirdi. Aileler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu ziyaret edeceklerini söyledi. 

Burak Ölmez’in annesi Gülsen Ölmez, "Ankara’da direneceğiz. Meclis'in önünde oturacağız kalkmayacağız. Çocuklarımızı almadan eylemimiz devam edecek ve Diyarbakır’a dönmeyeceğiz” derken, O.B’nin ablası F.B ise, "Okullar açıldı. Çocuklarımız geri gelsin okullarına devam etsinler artık. Kardeşim O.B. gazeteciydi. Üniversitede 2 sınıf öğrencisiydi. Geri dönsünler eğitimlerine devam etsinler” ifadelerini kullandı. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    ankatraya yönlendirilmeniz yalnış... BDP kurtuluşu burda görmüş ve yönlendirmiş..sizin DİYARBAKIRda eyleminizi yapmanız oradaki halkın bilinçlenmesi açısından daha etkili olurdu..sizi oradan uzaklştırdılar ve sizi duymayacaklar,destek azalacak..olayın geçtiği bölgede olsaydınız daha etkili olurdu.. Şimdi sizi duyan olmaz..meclis o etkiyi vermez...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler