MEB atama kontenjanları Resmi Gazete'yi bekliyor.

MEB atama kontenjanları için Torba Yasa ve 11 Eylül Resmi Gazetesi bekleniyordu. Öğretmen kontenjanları resmi gazete sonrası açıklanacak.

MEB atama kontenjanları Resmi Gazete'yi bekliyor.
MEB atama kontenjanları Resmi Gazete'yi bekliyor.
GİRİŞ 11.09.2014 14:08 GÜNCELLEME 11.09.2014 14:14

MEB tarafından yapılacak öğretmen atamaları için binlerce öğretmen atama kontenjanlarının açıklanmasını bekliyor. MEB ise bunun için öncelikle Torba Yasa'nın Resmi Gazete'de yayınlanmasını bekleniyordu. Bugün yayınlanan 11 Eylül Resmi Gazete'sinde Torba Yasa'nın yer alması ile beraber MEB öğretmen atamaları ile ilgili 2014 öğretmen atama kontenjanlarını açıklayacak.

MEB tarafından binlerce öğretmenin merak ettiği açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması bekleniyor. Milli Eğitim Bakanlığı resmi internet sitesi meb.gov.tr üzerinden açıklanacak öğretmen atama kontenjanları, 2014 öğretmen atamaları öncesi öğretmenlere tercih yaparken rehber niteliğinde olacak.

Gece açıklanması beklenen öğretmen atama kontenjanları için Resmi Gazete'nin yayınlanmasının bekleneceği haberi gelmişti. Resmi Gazete'de Torba Yasa'nın yer alıp uygulamaya girmesi ile beraber de her an MEB tarafından öğretmen atama kontenjanlarının açıklanabileceni belirtelim.

MEB öğretmen atama kontenjanları açıklandığı zaman kontrol etmek için; meb.gov.tr

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri