Dışişleri'nden F-16 pilotuna dayak açıklaması

Dışişleri Bakanlığı'ndan F-16 pilotuna darp açıklaması: "Kuveyt Büyükelçiliği yetkililerinden izahat istenmiştir"

Dışişleri'nden F-16 pilotuna dayak açıklaması
Dışişleri'nden F-16 pilotuna dayak açıklaması
GİRİŞ 12.09.2014 09:58 GÜNCELLEME 12.09.2014 09:58
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

F-16 pilotu dün Ankara'da Kuveyt diplomatları tarafından dövüldü. Dışişleri Bakanlığı konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Kuveyt Büyükelçisi Ankara dışında olduğundan Kuveyt Büyükelçiliği yetkilileri Bakanlığımıza davet edilerek izahat istenmiştir." denildi.

YORUMLAR 7
  • yenimezun 9 yıl önce Şikayet Et
    Yuh olsun!. izahat verdiler mi bari? Memlekete bak bizim dışımızda herkes ülkenin sahibi. Kuveytlisi, Suriyelisi, Yuh olsun.
    Cevapla
  • Cevat Öner 9 yıl önce Şikayet Et
    bak adamlar belki de bir izahatla yırtacaklar. birazcık dayak yeseydiler de içimiz soğusaydı.... ben jandarmayken bir hırsızlık vakasında akıllı ve ferasetli köylü, hırsızı yakalayıp iyice dövüp bize öyle teslim etmişti. hırsızı mahkemeye sevk ettik ve hırsızı serbest bıraktılar. o temiz dayak köylünün içini soğutmuştu. burada da magandaların dayağını engelleyemeyen polis abiler, magandalara mukabelede bulunup pilotunun hesabını alacak vatandaşı engelledi. bazen hakedene karşı görmezden geleceksin.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Milyon dolarlik F16 pilotu degilim . Dıgıdık türü halkin bindigi bir arabanin pilotuyum .. Yinede kendi ülkemde 4 yabancidan dayak yemem en azindan birisine hastahanelık bir hasar verir ayakta kalır yere bıle oturmazdım .. Binbaşilik süslü elbisede degil yürekte olmali 1 Türk binbaşinin dayak yemesi 1 mehmed olarak benim canimi komutandan daha çok yaktı ...4 kışıyle savaşacak kadar kendını yetıştırmeyen F16 pılotu olmasın Türk ordusunda ..
    Cevapla
  • turgut1 9 yıl önce Şikayet Et
    kuveytli veya avrupalı kim hangi görevde olursa olsun. siyasi imtiyaz gütmeden yasaların gerektirdiği her ne ise sonuna kadar takip edilerek lakayt kalmadan bu iş hukukla sonlanmalı...bu olay toplumun her kesiminin duyduğu işittiği ve bir nevi kamuya maal olmuş haber olması nedeniyle neticesi de topluma bildirilmeli...konsolos olabilirsin ama adam olamadıktan sonra ne işe yarar...çoluk çocuğun ve eşinin gözleri önünde acımasızca darb edilmesi her türkün kanına dokunur hatta her insanın kanına dokunur..öyle ise o ülkenin konsoloslarına da yasalar ve teammüller çerçevesinde dokunulmalı....insanın aklına çok atasözü geliyor..eşeğe altın semer vursanda eşek eşektir diye...
    Cevapla
  • alp042 9 yıl önce Şikayet Et
    GEREĞİ YAPILSIN. Bu densizlere gereği yapılsın. Bunlar kim ki kendi ülkemizde bizim askerimize artistlik yapıyor. Başka basit olaylarda halk araya girer yada polis ufacık problemde ortalığı yıkar ama bu tür durumlarda tam gerekli olduğunda ortada polis falan göremiyoruz. Jandarma olmalıydı ...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar