Google, Mehmet Görmez'i 'rahip' yaptı

Google'a göre Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ''Rahip''...

Google, Mehmet Görmez'i 'rahip' yaptı
Google, Mehmet Görmez'i 'rahip' yaptı
GİRİŞ 13.09.2014 06:55 GÜNCELLEME 13.09.2014 06:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış


Dünyanın en çok tıklanan arama motoru Google’daki bir özellik görenleri şaşkına çeviriyor.
 
Buna göre arayacağınız kişinin ismini yazıp sonuna “kimdir” diye eklediğiniz de, o ismin mesleği çıkıyor. Aynı aramayı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez için yapıldığında ise, "Mesleği: Rahip” sonucunu veriyor.
 
Birçok isme dair arama yapıldığında herhangi bir yanlışlık olmazken, Mehmet Görmez’in mesleği için Hristiyan din adamlarına verilen “rahip” unvanının çıkması dikkat çekiyor.
 
İşte Google'a Mehmet Görmez kimdir yazınca karşınıza gelen o sayfa:

 

YORUMLAR 2
  • Ali Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    googleyi yasaklasın devlet. devlet googleyi yasaklasın. bunlar kafalarına göre at oynatıyorlar. google olmasın arama motorumu yok. yüzlercesi var. googlenin burnunu yere sürmek gerek çok zengin oldu. çok açıldı istediği gibi at oynatıyor. dns sini yasaklasın devlet bak nasıl adam oluyor google 2 dakikada
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Fişini Çektiğimiz Avrupa, İsrail, İngiltere ve Haçlılar Herşeyin Farkındalar! . Bizim Kim Olduğumuzu ROMALILAR unutmuş galiba !Türkiye,yi içerden yıkamayan ve RECEP TAYYİP ERDOĞANI durduramayan İNGİLİZ YAHUDİ İTTİFAKI VE HAÇLILAR son şansları İŞİDİ kullanarak HALİFELİĞİN İSTANBULA GELMESİNİ önlemek için kullandığı son silahıdır! İngiliz Yahudi İttifakı ve Haçlılar siyaseti bulaşıcı bir veba gibi olup ORTA DOĞU ve AFRİKA komple yok olsa bile umrunda değildir, onlar kimseye acımazlar kendi çıkarlarına bakarlar !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'