Söğüt'te provokasyon: BBP'liler olay çıkardı!

Başbakan Ahmet Davutoğlu ile MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin katıldığı Söğüt'teki Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri'nde gerginlik...

Söğüt'te provokasyon: BBP'liler olay çıkardı!
Söğüt'te provokasyon: BBP'liler olay çıkardı!
GİRİŞ 14.09.2014 12:12 GÜNCELLEME 14.09.2014 12:41
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

BBP Lideri Mustafa Destici'ye konuşma izni verilmemesini bahane eden bir grup partili kürsüye yönelince polis müdahalesiyle karşılaştı.

Aradan sıyrılan bir partili sahneye çıkıp sunucunun elinden mikrofonu alıp kürsüyü devirdi bir diğer partili ise hopörleri yere fırlattı.

Şenlik alanındaki gerginlik MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin kürsüden konuşma daveti anonsu üzerine başladı.

Protokoldeki yerinde oturan BBP Lideri Mustafa Destici, "Burası Söğüt burada herkes konuşmalı bana konuşma hakkı vermemek partime ve partililerime saygısızlıktır" deyip ayağa kalktı.

Tören alanını terketmek için hamle yaptığı sırada  Başakan Ahmet Davutoğlu ile Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Destici’yi iknaya çalıştı.

Bu sırada BBP’liler ile Başbakanlık korumaları arasında gerginlik yaşandı. İtiş kakış sırasında protokolün önünde yeralan sehpanın kırıldığı öğrenilirken Destici protokoldeki yerini terk etti bir grup yörük ile birlikte alandaki çimlerin üzerinde oturmaya başladı.

MHP lideri konuşmasını tamamlayıp kürsüden indiği sırada BBP'li bir grup kürsüye yöneldi. Bunun üzerine polis ile aralarında gerginlik çıktı. Aradan sıyrılan bir partili kürsüye çıkıp sunucunun elinden mikrofonu aldı ve kürsüyü devirdi.

Başka bir partili ise  sahnedeki hoparlörü aşağı attı. Yaşanan olayların ardından polis bir grup partili alandan uzaklaştırdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 25
  • Çetin Ceviz 9 yıl önce Şikayet Et
    mücahit isimli yorumcuya. böyle organizasyonlarda konuşmalar, protokol vs. önceden ayarlanır. öyle kafasına esen gelip konuşma yapmak istiyorum diyemez. ha nolurdu, araya 5dk destici için söz hakkı verilebilirdi. ama sizin çıkıp burada kürsü işgal eden ve buna çanak tutan, devlet terbiyesinden bihaber desticiye destek vermeniz komik ötesi. destici eğer oraya gelecekse bunu önceden haber vermeliydi.
    Cevapla
  • Gürhan Ezer 9 yıl önce Şikayet Et
    AKP VE DİĞERLERİ. Eskiden (Muhsin Yazıcıoğlu zamanında)BBP yi kendime yakın partilerden biri olarak görürdüm.Şu son seçimlerdeki tutumu ve CHP gibi partilerle birlik olması ile tamamen soğudum bu partiden...Rahmetli Erbakan'ın bir sözü vardı:"Türkiyede iki parti var...Refah partisi ve diğerleri" Şimdi değişen bir şey yok...Sadece Refah Partisinin yerini AKP aldı...AKP ve diğerleri...
    Cevapla
  • haydar zulfikar 9 yıl önce Şikayet Et
    Muhsin Başkanın Partisi ne hale gelmiş. yazıklar olsun. Git chp'ye payanda ol. Nümayiş yap. mahvettiniz misyonu.
    Cevapla
  • Tacettin KADI 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLLET KONUŞŞUN. Kardeşim herkez konuşsun ondan kimse gocunmaz. Fakat edebini kimliğini haddini bilerek konuşsun. Orada Başbakan var devletin ikinci adamı. Bir derdin sıkıntın mı var git yanına anlat derdini. Sonra etkinlik bitince anlat gerçekleri halka bilelim. Sen bu saatten sonra olayında haklı olsan ne yazar. Sen devlete saygıda kusur etmişsin. Gerçekten hepiniz CHP nin vagonu olmuşsunuz. CHP ne yapıyorsa aynılarını yapmaya başladınız. Yazık! Ülke siyasetinin seviyesini düşürmeye çaba sarf etmeyiniz. Tersi yakışanıdır.
    Cevapla
  • MÜCAHİD ALKAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Hani yeni Türkiye'yi hep beraber kuracaktık Daha konuşturmuyorsun bile. Kimse ALPERENLERİN sabrını deneme kalkmasın. Orada yapılan hakaret Mustafa Desticiye değil BBP LİDERİNE yapılmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi