Mitingde tanışıp evlendiler

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Basın Müşaviri Ömer Günaydın, mitingte tanıştığı partinin gençlik kolları üyesi Kübra Demirkaya ile evlendi.

Mitingde tanışıp evlendiler
Mitingde tanışıp evlendiler
GİRİŞ 14.09.2014 14:24 GÜNCELLEME 14.09.2014 14:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Basın Müşaviri Ömer Günaydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir mitinginde kürsüde anons yaparken ön sıradan bayrak sallarken görüp, tanıştığı partinin gençlik kolları üyesi Kübra Demirkaya ile evlendi.

Torbalı Kültür Merkezi'nde Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez'in kıydığı nikahın şahitliğini İzmir Milletvekili Aydın Şengül, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican.

İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın danışmanı Ömer Sertbaş yaptı. Efelerin oynadığı nikahta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Ey Sevgili" adlı şiir klibi ayakta alkışlandı. Çift, balayını Kıbrıs'ta geçirecek. 
 

YORUMLAR 1
  • Mustafa Çelik 9 yıl önce Şikayet Et
    Utanç. Şu parti işlerinde vazife almaya çalışan hanımlara karşı olan tutumum bu tip haberlerden sonra daha da katılaşıyor. Nerede haremlik, selamlık ? Mecbur musunuz kardeşim ? Diğer partiler gibi hanımları koşturmaya, çalıştırmaya mecbur muyuz? Şu haberden sonra aileler çocuklarını nereye gönderdiklerinin farkına varsın. Zaten oy verecek olan oyunu veriyor. Gençlik kollarında şuurlu erkekler yetiştirmek varken ateşle barutu yan yana koymaya ne lüzum var ?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!