Ulvi Saran'dan eleştirilere cevap!

Görevinden ayrılma talebinde bulunan Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Doç. Dr. Ulvi Saran, eleştirilere cevap verdi.

Ulvi Saran'dan eleştirilere cevap!
Ulvi Saran'dan eleştirilere cevap!
GİRİŞ 15.09.2014 21:17 GÜNCELLEME 15.09.2014 21:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Doç. Dr. Ulvi Saran, medyada çıkan haberlere tepki gösterdi. Saran, medyada yapılan yorum ve değerlendirmelerin spekülasyondan ibaret olup gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Saran, ''Görevden ayrılma talebime ilişkin bir kısım medyada yapılan yorum ve değerlendirmeler spekülasyondan ibaret olup gerçeği yansıtmamaktadır. Ülkemizin acil ihtiyacı olan ve büyük bir hassasiyet taşıyan çözüm sürecine yediden yetmişe herkesin katkı vermesi temel bir sorumluluktur. Makamlar gelip geçici ve yeri geldiğinde vazgeçilmesi gereken yerler olup insanın kişiliğinin bir parçası haline gelmemelidirler.Kendi uhdemdeki nedenlere bağlı ayrılma kararımın çözüm süreciyle ve yersiz gerekçelerle ilişkilendirilmesi iyi niyetle bağdaşmamaktadır.'' ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • Mert MALATYALI 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ifadelerinize kendiniz inanabiliyormusunuz sayın SARAN. İçişleri Bakanlığına bağlanacak ikinci bir müsteşarlık sizi kesmiyor, her bakanlıkta bir müsteşar olmalı, ve o siz olmalısınız. Ayrıca Malatya Valiliğiniz döneminizde de pek olumlu icraatlarınız olmadı maalesef
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı