Yalova'da susuzluk isyan ettirdi

Yalova’da, 15 gündür kendilerine su verilmediğini ileri süren Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cennet Sokağı sakinleri ayaklandı.

Yalova'da susuzluk isyan ettirdi
Yalova'da susuzluk isyan ettirdi
GİRİŞ 16.09.2014 14:24 GÜNCELLEME 16.09.2014 14:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yalovalılar susuzlukla boğuşurken, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Cennet Sokağı sakinleri, tam 15 gündür sokaklarına su verilmediğini söyleyerek, bu duruma isyan etti.

Kuyulardan aldıkları suyu traktörle sokağa getiren vatandaşlar, bu suyu kovalarla evlerine taşıyarak temizlikte kullanıyor. Evlerinde temizlik yapamadıklarını, yıkanamadıklarını dile getiren vatandaşlar, okula giden çocukların dahi günlerdir banyo yüzü görmemesinden dert yandı.

Mahalle sakinleri adına konuşan Yaşar Demir, "Marmara’nın ortasında, Yalova’nın göbeğinde 15 gündür suya hasretiz. Ne banyo, ne temizlik yapabiliyoruz. Evde bulaşıkları dahi yıkayabilmek için kova ile evlerimize su taşıyoruz. Salgın hastalıktan korkuyoruz" diye konuştu.

Yalova’nın 2 milletvekili olduğunu dile getiren vatandaşlar, yetkililerin yaşanan bu sıkıntıyı görüp bir an önce gereğini yapmasını istedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Abdullah tamer 9 yıl önce Şikayet Et
    Chp krizi yönetemedi.. İnce ve ekibi Yalovayı alınca dünyayı aldım zannetti ama kendini birden sorunlarla boğuşan bir şehir içinde buldu.Evet su sıkıntısı aylardır var ama piyango chp ye patladı ve ne yazıkki krizi yönetemedi.Tek yaptıkları ak partiye laf atmak oldu.Çıkıp insanları güzelce bilgilendirmedi.Özellikle Sayın İnce nerelerde merak ediyorum.Su sıkıntısı bir şehrin en ciddi sorunudur.Ama kimseler yok şuan ortalıkta.Herkes birbirini suçlamakla meşgul.Son olarak su veriliyor ama 24 saat değil 8-10 saat civarı.Bunada şükür.Ama anlaşıldı ki ağır sorunlarda işimiz baya zor.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem İnce ve Yaşar okuyan, belediyeyi CHP kazandı diye takla atmıştınız !. Bu başlangıç biraz daha bekleyin yalovalılar, şehir yakında lağım kokar ! bunların adı CHPdir bu pislik içlerimde var ! fakat verdiğiniz oyların ceremesini çekmeye mecbursunuz ! hakkettiniz yani !
    Cevapla
  • Ender Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ama yalova da . zorla chp seçilmişti. akp belediyesi olsaydı yer yerinden oynardı. chp belediyesi olunca insanlar kanıksamış olacaklar ki, insanlara normal geliyor. rabbim sabırlık versin. bazı gençler orta yaş ve üzerinin neden ısrarla akp dediğini sanırım yalova örneğinden anlar. chp demek, yokluk demek, kıtlık demek. varken bulamamak demek. olan kaynağın sadece elit tabakanın kullanması demek. halkın önemli olmaması demek. bu chp enel başkanı istanbul belediye başkanı olursa herkese 600 tl vereceğim diyor, daha yalovada vatandaşa parasıyla suyu veremiyor. milyonlarda insan akp ye düşünerek bilerek isteyerek, başına bu tür olumsuzluklar gelmesin diye oy veriyor. ey gençlik sen de az yakın geçmişi oku da ideoloji ile yıkanılamadığını, temizlik yapılamadığını karın doymadığını gör. rahmet kemal sunal filmlerindeki tüp, yap ekmek kuyrukları film icabı değil, bu zihniyetin iktidarda olduğu zamandaki halkın yaşadığı gerçek olaylardır.
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    sabırlı olun belediye çare bulur. size chp li nurettin sözen ismini hatırlatırım onun döneminde neler çektik ailece uyuz olmuştuk 2 ay yıkanamamştık.Umarım siz uyuz olmazsınız sabırlar dileriz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
“AK Parti’ye ders vermek” iyi bir fikir miydi?