Cenazesine Erdoğan da katıldı

85 yaşında hayatını kaybeden Hacı Gedikli için Ankara Mahmut Sami Ramazanoğlu Külliyesinde cenaze töreni düzenlendi.

Cenazesine Erdoğan da katıldı
Cenazesine Erdoğan da katıldı
GİRİŞ 16.09.2014 14:31 GÜNCELLEME 16.09.2014 15:20
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Aziz Mahmud Hüdai Vakfı Ankara muhibbii, ayrıca Ankara'da başta Muradiye Vakfı olmak üzere pek çok vakıf ve derneğin kurucusu olan 85 yaşındaki Hacı Gedikli, dün öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Hacı Gedikli, Ankara'daki Sami Ramazanoğlu Külliyesinde kılınan cenaze namazının ardından son yolcuğuna uğurlandı. Cenaze namazına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Gedikli'nin tabutuna omuz verdi.

Başbakan Yardımcıları Yalçın Akdoğan, Numan Kurtulmuş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TRT Haber ve Spor Dairesi Başkanı Nasuhi Güngör gibi önemli isimler de cenazede yer aldı.

Ankara'nın 'manevi büyüğü' olarak tanınan Hacı Gedikli bir süredir hastanede tedavi görüyordu.

YORUMLAR 6
  • raşit reisoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    SAVAŞTAMIYIZ? BAŞBAKANIM!. Kendi ülkemizde vergi alınmayan hiç bir tüketim ve ihtiyaç ürünü kalmadı.Bizim en doğal kanunlarda yer alan iletişim ve seyahat özgürlüğü her şey de vergi ve zam savaş dönemlerinde %20 - %40 vergi konulurken bizim ülkemizde hiç yoktan % 18 + bir sürü acayip isimler altında vergiler ( belediyelerin stopaj ....vs ) aldıklarından halkın refahı için hiç bir şey yok her taraf rant .köprüden geçme parası bilmem otoyoldan geçtin parası bunlar hep geçmişteki eşkiyaların aldığı haraç'ın farklı versiyonları gibi geliyor.o zaman şu sule cevap vermek gerekiyor. yoldan geçtin diye ogs = para veriyoruz da verdiğimiz vergiler nereye gidiyor?
    Cevapla
  • ankara murat 9 yıl önce Şikayet Et
    ANKARA YETİM KALDI. Ankara yetim kaldı...
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    BAŞKANSIIN!. Bu dünya makamlarının geçici olduğunun en iyi ispatı. Bu bilince sahip bir BAŞKANIMIZ olduğu için de ne kadar şükretsek azadır gardaşlar.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Hatırlar mısın doğduğun zaman, sen ağlardın gülerdi âlem. Öyle bir yaşam sür ki, mevtin sana hande olsun. Halka matem. Mehmet Akif Ersoy !. Ne sabahı göreyim, ne sabah görüneyim; gündüzler size kalsın, verin karanlıkları! Islak bir yorgan gibi, sımsıkı bürüneyim; örtün, üstüme örtün, serin karanlıkları. Necip Fazıl Kısakürek !
    Cevapla
  • SYBURSA 9 yıl önce Şikayet Et
    ADAM HASI...KARDEŞİM. milletin adamı işte...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!